Новини Автор: admin Друкувати

Найчастіші помилки у щоденному догляді за шкірою обличчя

  • Джерело: businessua.com.

    Наш зовнішній вигляд - це запорука гарного настрою, відчуття впевненості та головна прикраса кожного. Звичайно, генетика грає дуже багато на стан Вашої шкіри, але ще більш важливим фактором є постійний догляд за собою. Абсолютно кожна людина може досягти ідеального вигляду шкіри на обличчі та тілі загалом, але для цього потрібно докласти регулярних зусиль.

    real_20129b8a-50c4-46d3-a79f-2ee1d9e0ff1a.jpeg (25.51 Kb)

    Для досягнення потрібного результату Вам знадобиться хороша косметика, великий асортимент якої Ви можете знайти за посиланням watsons.ua/uk/kosmetika-dlya-oblichchya/. Догляд потрібно підбирати якомога ретельніше, але це зазвичай Ви все ж декілька разів спочатку помилитесь, а тоді вже знайдете необхідне. Необхідно пам’ятати, що кожна Ваша помилка пришвидшує процес старіння шкіри, тому потрібно знати як цього уникнути.

    Правило №1

    При нанесенні щоденного очищуючого засобу для обличчя (гель чи пінка для вмивання), не обов’язково робити сильні масажні рухи. Це має бути ніжно, обрежно та дуже делікатно. Також, ця процедура не має займати у Вас більше 2 хвилин, адже цього достатньо для якісного очищення шкіри.

    Правило №2

    Очищення шкіри - це дуже важливий етап у догляді за шкірою, але не варто зловживати цим. Глибоке очищення має бути не більше декількох разів на місяць та відбуватися це має лище якісними скрабами чи пілінгами. Використовуючи такі косметичні засоби потрібно враховувати чутливість Вашої шкіри, адже абразивні частини та кислотність у їх складі можуть викликати неприємне роздратування та подразнення.

    Правило №3

    Багато жінок та чоловік вважають, що для того аби зволожити шкіру, можна використовувати один крем не дивлячись на його властивості. Для обличчя, для тіла та особливо для шкіри навколо очей потрібно підбирати різний догляд. Для того, щоб обрати правильний догляд та не зробити помилок, краще звернутися до лікаря дерматолога чи косметолога.

    Правило №4

    Кожного дня жінки наносять макіяж на обличчя, але інколи не змивають його на ніч. Чому так відбувається? Деякі думають, що протягом дня вся косметика стирається і нічого не залишається, інші думають, що це не шкідливо, адже підбирають дуже хорошу косметику, і існує ще безліч причин чому жінки це не роблять. Але насправді - це все відмовки. Не існує пояснень, чому це не потрібно робити. Косметика не стирається протягом дня і якими б якісними косметичними засобами Ви б не користувалися, шкіру все одно потрібно ретельно очищати. Утворення бактеріальних інфекцій, закупорення пор та ще безліч дерматологічних проблем може спровокувати поганий демакіяж.

    Правило №5

    Окрім косметичних засобів, тобто зовнішнього догляду, важливе місце у стані шкіри також займає і харчування, вживання води та фізична активність. Це дає організму правильно працювати, насичує поживними вітамінами та мікроелементами. Вживання фаст-фуду та жирної їжу не є правильним харчування та може спровокувати висипання чи захворювання.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми