Новини Автор: admin Друкувати

Обираємо дитячу шкільну форму 2021 у Le Boutique

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: шкільна форма

    Для усіх батьків вже розпочався складний та гарячий період покупок перед школою. Вибір шкільної форми один з найважливіших. У формі ваша дитина проводитиме більшу частину дня. Тому обирати її потрібно дуже ретельно.

    5911_1-school-uniform-velma-8-11_i.jpg (30.33 Kb)

    Відмінності форми для хлопчиків та дівчаток

    Натуральні тканини, якість та хороше пошиття важливі критерії під час вибору шкільної форми. Магазин одягу Le Boutique є підтвердженням того, що шкільна форма може бути не лише якісною, а й доступною.

    Кожній мамі важливо розуміти, що форма для хлопчиків та дівчаток суттєво відрізняється. Для дівчат найчастіше обирають сукенки, сарафани, піджак чи жакет, спідниці, блузи, штани, гольфи та реглани. Для хлопчиків ідеально підійдуть сорочки чи теніски, гольфи або реглани. Важливою складовою також краватка чи метелик. Ці аксесуари зроблять образ хлопчикам доречним та серйозним.

    Важливі пункти вибору шкільної форми

    1. Тканина. Не варто купляти форму з синтетичних матеріалів, адже вони можуть бути шкідливими для дитячого здоров’я. Дитина буде швидко пітніти через те, що шкіра не дихатиме. Також може з’явитись алергічна реакція. Тому рекомендуємо обирати форму тільки з натуральних тканин, які не зашкодять школярикам.

    2. Розмір форми. Ви зробите велику помилку, якщо придбаєте форму для дитини на виріст. В такому одязі дитина матиме сковані рухи. А це може призвести навіть до болю в животі. Для вибору правильного розміру форми важливо знати зріст, об’єм грудей та талії дитини. Перед покупкою форму потрібно обов’язково приміряти.

    3. Естетичний вигляд. Цей пункт не менш важливим у виборі шкільної форми. Якісний та стильний одяг зробить вашу дитину впевненою та розвиватиме в ній естетичний смак. Батьки не повинні орієнтуватись лише не свої вподобання. Важливо також враховувати думку дитини.

    4. Кольори. Сьогодні найчастіше використовують чорну, темно-синю, темно-зелену та бордову форми. Часто однотонні варіанти розбавляють одягом в клітинку. Фахівці запевняють, що саме ці кольори позитивно впливають на розумові здібності та психологічний спокій школярів.

    5. Якість шкільної форми. Рекомендуємо для початку почитати інформацію та відгуки про виробника. Купляйте одяг, який можна легко випрати та попрасувати у домашніх умовах. Економити на шкільній формі не потрібно, адже це комфорт та здоров’я вашої дитини.

    Батькам потрібно також дотримуватись наступних порад фахівців:

    - звертайте особливу увагу на якість тканини та правила догляду за нею;
    - купляйте тільки натуральні тканини;
    - запитуйте у продавців спеціальний сертифікат відповідності санітарно-гігієнічним нормам;
    - продумайте цікаві поєднання комплектів форми;
    - не забувайте придбати запасний варіант одягу для школи.

    Сподіваємось, що наші поради допоможуть полегшити вибір шкільної форми на 2021 рік для ваших дітей.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома
Натяжные потолки — это современное и практичное решение для обновления интерьера вашего дома. Они представляют собой полотно, натянутое на металлическ...
Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі
Венчур білдер CLUST оголосив про співпрацю з відомим українським брендом вітамінів і дієтичних добавок Perla Helsa та вихід на ринок Польщі. Тестувати...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми