Новини Автор: admin Друкувати

Чим актуальна левантійська кухня?

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: SigNature

    В даний час користуються популярністю страви левантійської кухні. Вони поживні і смачні. Але щоб їх приготувати, потрібно використовувати спеціальні продукти такі як хумус, тахіні, фалафель. Щоб приготувати на своїй кухні левантійські страви, потрібно замовити доставку в компанії SigNature. Вона постачає ресторани, кафе продуктами левантійської кухні (HoReCa).

    humus_15264372391.jpg (.52 Kb)

    Що таке хумус і з чим його їдять

    Хумус часто готують в Ізраїлі, він вважається в цій країні домашнім смаколиком, без якого не обходиться жоден обід. Його смак в кожному рецепті може бути різноманітним. Щоб домогтися спеціальної консистенції хумусу, потрібно застосовувати спеціальне обладнання. Але завдяки компанії SigNature можна купити вже готову страву, яке має ніжну структуру.

    Хумус може бути як самостійною стравою, так і закускою. У деяких країнах в нього додають гранатові зерна і прирівнюють до десертів. Ця страва корисна для організму. У ньому є багато амінокислот, жирів. Ці компоненти сприятливо впливають на роботу шлунка і травного тракту. З одного боку, ця страва досить калорійна, але з іншого - якщо її з'їсти на сніданок, тоді можна наситити свій організм потрібними поживними речовинами.

    Хумус складається з класичних для нього компонентів. Це кунжутова паста і тахини. Також в хумус додається нут. Готувати цю страву потрібно довгий час, але, якщо замовити його в готовому вигляді, тоді процес приготування буде спрощено. Можна використовувати хумус як основу для кулінарних експериментів на кухні.

    5227_1-61.jpg (63.91 Kb)

    Тахіні

    Тахіні - це популярний компонент, який зустрічається в багатьох кухнях світу. Кунжут перемелюється до стану пасти і має досить ніжну консистенцію. Завдяки рослинним компонентам, з яких складається паста, вона досить корисна для організму.

    Тахіні використовують як складова багатьох страв і соусів. Завдяки ніжному і неповторному смаку, ця паста насичує різні кулінарні шедеври особливими смаковими нотками. Це дозволяє готувати шедеври на кухні і радувати ними своїх рідних і друзів.

    Цей компонент корисний також для веганів. Під час свого збалансованого харчування, люди, які дотримуються вегетаріанства, не отримують деяких потрібних організму компонентів. Завдяки кунжутній пасті, ці «прогалини» заповнюються. Тахіні містить велику кількість омеги, вітамінів і кальцію.

    Фалафель

    Ще одна страва, яку варто докладніше розглянути - це фалафель. Він є національним стрітфудом Ізраїлю і дуже цінувається за свій смак. За зовнішнім виглядом фалафель схожий на смажені кульки. Його можна застосувати для приготування стрітфуда: піти, фалафелю, тахіні і салату. Такими ласощами захочуть поласувати багато. Але щоб не їхати за цією стравою в далекі країни, можна приготувати її вдома і здивувати своїх рідних. Всі компоненти варто замовити заздалегідь і приготувати стрітфуд в себе в оселі.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми