Новини Автор: admin Друкувати

6 речей, які повинні знати художники при виборі пензля

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: пензлі для художника

    У світі художника пензлик для малювання схожий на чарівну паличку, він може створити велику магію або величезну трагедію... Можливо, це перебільшення, але пензлі для художника неймовірно важливі! Вибравши правильний пензлик, ви можете дозволити йому виконувати роботу за вас, дозволяючи діяти своєю магією, щоб допомогти вам створити шедевр у вашій свідомості. Тепер виникає питання, як правильно вибрати правильний пензлик? Сьогодні вам пощастило: нижче ви знайдете вичерпний посібник про те, як вибрати пензлі для художника, а також про всі тонкощі та різновиди, що додаються до нього.

    6ee58c31d99b7c1050d5a60121b46d7b.jpg (63.13 Kb)

    Форми пензлів

    Існує кілька різних типів пензлів, а конкретніше - різних форм. Бувають круглі, квадратні, волокнисті та лінійні пензлі. Круглий пензлик буде круговим біля основи та зазвичай підійде для крапок та кіл. Квадратні пензлі матимуть квадратну форму з одного боку, і коли ви повертаєте її, він виглядає як тонка лінія. Пензлики з фібрину подібні до квадратних пензлів, за винятком того, що замість плоскої лінії у верхній частині вони закруглені, як купол. Нарешті, лінійні пензлі довгі та тонкі. Усі різні форми також бувають різних розмірів, Це надає вам ще більшої універсальності з кожним пензлем. Пам’ятайте: різноманітність мазків - це приправа для життя, яка додасть величезну кількість смаку вашій роботі!

    Пензлі для детальної роботи

    Лінійні та круглі пензлі - найкращі для дрібних деталей. Круглі пензлі бувають різних розмірів, маленькими, дуже маленькими та надзвичайно маленькими. Круглі щітки допомагають одним мазком отримати різноманітні форми. Їх використовують для тигрових смуг, оскільки існує така велика різноманітність ширини, коли мова йде про смужки. Лінійні пензлі ідеально підходять для тонких і ніжних, абстрактних ліній або для вій, а також для дрібних деталей, таких як блиск в очах.

    Пензлі для окантовки

    Квадратні пензлі - найкращі, якщо ви прямуєте по чіткій лінії. Навантажте верхню частину пензля фарбою, достатньою для того, щоб відбити цю ідеально пряму лінію, яка буде відповідати довжині щетинок на вашому пензлику. Ці пензлі також чудово підходять для отримання більш геометричних зображень та зсувів площини. Не забудьте врахувати розмір пензля для штрихів, які ви хочете створити.

    Пензлі для накладання

    Якщо вам цікаво, який пензлик для фарбування використовувати для накладання м’яких країв, обов’язковим елементом є кисті для розпилення та стружки. Ви можете створювати м’які змішані краї за допомогою наповнювача, але також можете створювати дуже красиві сухі штриховані текстури та мальовничі мазки.

    Вибір фарби по типу ворсу

    З кожним розміром і формою пензля є варіант натурального та синтетичного ворсу. Кисті з натурального ворсу є кращим варіантом при виборі пензлів для олійної фарби. Вони значно м’якші та краще реагують на олії у фарбах. При виборі пензлів для акрилової фарби відмінно підходять синтетичний ворс. Акрилова фарба не вбирається в синтетику, що полегшує переміщення акрилової фарби на полотно. Ви також можете використовувати синтетичні пензлі для олійних фарб, але будьте обережні, що очисники, які вам потрібно буде використати для видалення засохлої фарби, більше вплинуть на ваші пензлі. Натуральний ворс має вищу якість та має триваліший термін використання. У той час як пензлі з синтетичного ворсу коштують менше, але не прослужать так довго.

    Як доглядати за пензлями

    Догляд за пензлем залежить від різних типів ворсу. З синтетичних пензликів можна видалити свіжу вологу фарбу з ворсу за допомогою води та трохи ніжного мила. Що стосується кистей з натурального ворсу, то вам потрібно дотримуватися спеціальної процедури догляду за пензлями. Коли ви регулярно малюєте, щодня або через день, ви можете просто очистити зайву фарбу з ворсу чистою бавовняною ганчіркою. Якщо ж ви збираєтеся залишати пензлі на тривалий проміжок часу, обов’язково очистіть їх дуже м’яким пензлевим милом або очисником, після цього, розкласти їх рівно в горизонтальному положенні. Звичайно, за синтетичними щітками легше доглядати, підійде будь-яке м’яке мило з водою. Знову ж таки, після того, як ви вимили пензлі, обов’язково змініть їх форму та залиште або лежачи, або стоячи. Ніколи не кладіть ворсом пензлі у тримач для щіток або вазу, оскільки це зіпсує форму ваших пензлів.

    Якщо ви шукаєте якісні пензлі, то радимо вам хороший інтернет-магазин https://artizo.com.ua/ua/catalog/kisti-i-mastikhiny-penzli-ta-mastikhini/, де можна придбати якісні пензлі за найкращою ціною. Також, в асортименті ви знайдете мастихіни, пенали та бокси для фарб, очисники пензлів від фарб.

    Сподіваємось, що вам легко вдасться знати свої інструменти! Дізнайтеся, що вам потрібно, і що вам найкраще підходить, випробувавши та експериментуючи з великою кількістю різних пензлів. Можливо, ви виявите, що вам замало лише пензлів і захочете працювати на повну силу з мастихіном, що дозволяє повно розкрити кольори та їх поєднання, створити красиву і складну фактуру! Як тільки ви зрозумієте велику різноманітність інструментів, це відкриє ваш розум для нових можливостей і експериментів.

    Приємного живопису!



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми