Новини Автор: admin Друкувати

Ставки на спорт: Ситуація в Україні на 2022 рік

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: казино

    Президент В. Зеленський легалізував гральний бізнес у 2020 році. Відтепер у букмекерів з’явилася можливість придбати ліцензію України на ведення своєї діяльності. Хто з букмекерів скористався цією можливістю і що відбувається з ринком зараз?

    9632_281014.jpeg (52. Kb)

    В Україні працюють сотні онлайн-букмекерів. Деякі з них надають неякісний сервіс, не відповідають перед законом за свої дії і не платять податки зі своєї діяльності. Чому так відбувається?

    Прийняття нелегальних сервісів

    Поки гральний бізнес в Україні був під забороною понад 10 років, букмекери продовжували працювати, приймали ставки та не соромились рекламували свою діяльність. Все це, на жаль, є можливим через невибагливий смак українських споживачів до нелегальних сервісів.

    Навіть розуміючи, що нелегальний сервіс неможливо притягнути до відповідальності у разі невиконання ним обіцяного, українці продовжують обирати букмекерів з вищим бонусом, замість тих у кого є ліцензія.

    Один легальний букмекер в країні

    Як результат, станом на початок 2022 року ми маємо всього одного букмекера, який придбав ліцензію України. Сперечатися, що є причиною, а що є слідством можна довго. Чи то українці обирають нелегальних букмекерів, бо легальних мало; чи то букмекери не купують ліцензію, бо українці й так ними користуються? Важливо те, що все можна змінити, надавши користувачам доступ до якісної інформації.

    Де шукати інформацію про букмекерів

    Букмекерів зазвичай не розповсюджують делікатну інформацію про себе на своїх сайтах, тому найкраще шукати відповіді у третіх осіб. В Інтернеті з’являється дедалі більше ресурсів, присвячених порівнянню різноманітних сервісів. В 2021 році в мережі з’явився сайт BukmekeryUkrainy.com.ua, на якому зібрані найпопулярніші українські букмекерські контори та проводиться їх детальний аналіз.

    За даними ресурсу, найважливішою інформацією, на яку слід звертати увагу, перш ніж вносити гроші на рахунок букмекера, є наступне:
    • Наявність ліцензії
    • Методи внесення і виведення грошей
    • Умови виведення грошей
    • Якість служби підтримки
    • Зручність інтерфейсу
    • Функціонал сайту

    Кожен користувач виділить для себе власні пріоритети пошуку і матиме змогу з легкістю порівняти букмекерів за тим чи іншим критерієм.

    Подібний сайт є важливим для користувачів, адже букмекерські контори не соромляться агресивного маркетингу, а користувачам часто бракує інформації, щоб розгледіти фальш. На сайті можна знайти детальні огляди букмекерів, їхніх сайтів, умов, зручності функцій тощо. Також там можна прочитати статті про актуальні пропозиції, а найголовніше - дізнатися новини про легальний статус ігрового бізнесу, і хто з букмекерів на якій стадії отримання ліцензії.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми