Новини Автор: admin Друкувати

Продажі генераторів та павербанків зросли у 10 разів

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: генератори

    За вересень-жовтень серед найпопулярніших товарів, які купували українці, - генератори, зарядні станції та павербанки. Про це повідомили в маркетплейсі АЛЛО.

    У мережі додають, що попит та обсяг продажів таких товарів стрімко зріс, якщо порівнювати з аналогічним періодом минулого року.

    При цьому обсяги продажів генераторів зросли у 10 разів у вересні 2022 року порівняно до вересня 2021 року.

    "У жовтні стрибок трохи зменшився: перевищення обсягу продажів у цьому місяці становить п'ять разів.

    Середній чек загалом зріс на 82% та становив понад 30 тисяч гривень. Найбільш популярні моделі, які обирають українці, - це компактні генератори 2,5-2,8 кВт. Власники приватних будинків надають перевагу двопаливним генераторам, дизельним та бензиновим, 5,5 кВт та більше", - йдеться у повідомленні.

    Наразі спостерігається дефіцит товару на ринку, адже українці стрімко почали купувати генератори та готуватися до відключення електроенергії.

    Також повідомляється, що попит на зарядні станції з'явився саме під час війни, адже до війни споживачі користувалися павербанками. Середній чек зарядних станцій за 3-й квартал становить 28 тисяч гривень.

    Обсяг продажів павербанків зріс у 10 разів у порівнянні з 2021 роком.

    1c63a-analytics-allo-marketplace.png (46.85 Kb)

    "Якщо в довоєнні часи мали популярність легкі компактні моделі, то наразі підвищений попит мають більш ємні, від 20000 mAh, які підходять для смартфонів, смарт годинників та планшетів. Середній чек за 3 квартал 2022 року становить 2 тисячі гривень", - розповіли в АЛЛО.

    "Наразі товари категорії павербанки є в наявності в АЛЛО та на ринку в цілому, але через підвищений попит можливий дефіцит у листопаді та грудні".

    "Попит на товари під час війни сильно змінився. Наразі українці купують генератори, обігрівачі, ліхтарі, зарядні станції. Також продовжують купувати необхідну електроніку, товари для віддаленої роботи, навчання та побуту - ці категорії товарів не втрачають популярності, хоча загальний попит знизився.

    Продажі одягу, взуття, шкільної форми, дитячих товарів та іграшок впали на 90%. До грудня на генератори, сонячні панелі, повербанки буде спостерігатися дефіцит", - заявила операційна директорка маркетплейсу Наталія Панкратова.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома
Натяжные потолки — это современное и практичное решение для обновления интерьера вашего дома. Они представляют собой полотно, натянутое на металлическ...
Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі
Венчур білдер CLUST оголосив про співпрацю з відомим українським брендом вітамінів і дієтичних добавок Perla Helsa та вихід на ринок Польщі. Тестувати...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми