Новини Автор: admin Друкувати

Ваші можливості у YC.Market

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: YC.Market

    YC Market – це новий інструмент для аналізу ринку, а також пошуку нових клієнтів для бізнесу в форматі B2B. Він нещодавно був представлений пошуково-аналітичною платформою YouControl, яка розробляє інноваційні моделі по пошуку та аналізу інформації у бізнес-середовищі. І YC.Market, безперечно, можно назвати великим проривом у цій сфері. Які ж можливості надає новинка користувачеві?

    3422_b2b-icon.jpg (9.46 Kb)

    На що здатний YC.Market?

    Перш за все треба зазначити, що користь аналізу ринків та окремих компаній України охоплює широке коло сфер бізнес-діяльності. Але найбільше переваги такого каталогу компаній зможуть оцінити представники банківської сфери бізнесу, виробництва та надання послуг, закупівель, експортери та імпортери. І, звичайно, аналіз, який дозволяє провести YC.Market обов’язково знадобиться представникам місцевих органів влади, зокрема територіальним громадам.

    Функціональні можливості нового аналітичного інструменту полягають у тому, що користувач може отримати будь-яку інформацію про поточний стан ринку, а також про компанії. Доречі, в системі можна отримати відомості не тільки про найбільші компанії України, але і Великобританії. Також розробники анонсують появу і реєстру європейських компаній, найближчим часом.

    Загалом, інструмент YC.Market дозволяє відшукати дані за 28 критеріями. При цьому, пошук, аналіз і формування статистики у вигляді досьє відбувається миттєво, протягом 1 хвилини. З таким помічником не доведеться витрачати багато часу на ознайомлення з даними авторитетних ресурсів, зіставляти їх та формувати в один файл, як це було раніше.

    YC.Market – завжди актуальні дані про компанії

    Система має доступ до більше ніж 7 мільйонів українських компаній. Завдяки різноманітним налаштуванням пошуку, ви, як користувач, можете дізнатися:
    • динаміку змін бізнесу в Україні або в окремому регіоні за певний час. Це дозволить зрозуміти, які сфери бізнесу користуються найбільшою популярністю за певний проміжок часу і зробити певні висновки.
    • основні реєстраційні дані компаній, представників та осіб, що очолюють їх.
    • оцінити рівень конкурентності в певних регіонах і дізнатися, яка кількість компаній має суміжну діяльність в обраному вами окрузі.
    • можливість отримати реєстраційні, контактні дані компаній для формування бази клієнтів B2B у подальшому.
    • автоматичний моніторинг змін, завдяки інтелектуальним налаштуванням пошуку. Ви зможете отримувати завжди точні дані, стосовно змін у бізнес-середовищі або діяльності окремих компаній.

    Загалом, YC.Market – це саме та розробка, яку давно хотіли бачити українські підприємці та інвестори. І, нарешті, тепер, вона є у нашому розпорядженні!



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми