Новини Автор: admin Друкувати

Кондиціонер з установкою в квартиру в Києві: як обрати оптимальну модель

  • Джерело: businessua.com.

    Правильно підібрана модель кондиціонера – це гарантія комфортного мікроклімату в приміщенні незалежно від пори року. Експерти рекомендують вибирати кондиціонер з установкою в Києві восени чи взимку. Підхід допомагає заощадити до 10-15% порівняно з «літніми» цінами. Щоб зменшити вартість без втрати якості важливо розібратися з особливостями функціоналу та брендом. Є приклади, коли цінники на кондиціонери відомого виробника вищі на 1000-1500 грн, ніж на моделі бренду «ноунейм».

    16836186_de-krasche-v-kvartir-vstanoviti-kondiconer-yakiy-krasche-kupuvati.jpg (14.35 Kb)

    На що звернути увагу при виборі кондиціонера

    Експерти рекомендують врахувати такі моменти:

    • особливості моделі (інверторний чи звичайний);

    • площа приміщення (від цього параметра залежить потужність кондиціонера);

    • габаритні розміри та якість збирання (враховуються зовнішній та внутрішній блоки);

    • додаткові функції.

    Інверторні моделі – це техніка у сучасному виконанні. Вбудована електроніка автоматично регулює потужність кондиціонера (залежно від температури датчики регулюють потужність від 10 до 100%). Зовнішній блок інвертора працює набагато тихіше порівняно з моделями у стандартному виконанні. Ще однією перевагою інверторної кліматичної техніки є функція обігріву. Включати на обігрів звичайні моделі можна за температури на вулиці до -5°C, інверторні працюють при -15 – 25°C. Мінусом сучасних моделей виступає складне обслуговування та висока ціна.

    Другим важливим фактором при виборі кліматичної техніки є площа приміщення. Також експерти рекомендують врахувати кількість вікон, особливості природного освітлення (сонячна або тіньова сторона), кількість людей, які одночасно перебувають у кімнаті.

    Перед покупкою кондиціонера в ідеалі його детально оглянути. Для надійної техніки використовують міцний пластик білого кольору. Наявність жовтого або інших відтінків говорить про низьку якість сировини. Зовнішній та внутрішній блоки хорошого кондиціонера не можуть бути маленькими за розмірами.

    При відвідуванні спеціалізованого сайту https://www.boss-climate.com.ua/ можна замовити кондиціонер з установкою за доступними цінами. Бригада досвідчених майстрів допоможе з вибором місця монтажу та розповість про правила експлуатації техніки.

    Додаткові функції

    Експерти рекомендують купувати моделі з додатковими фільтрами, що гарантує надійний захист теплообмінника чи вентилятора.

    Функції іонізації, збагачення повітря вітамінами та інші приклади підвищують вартість кондиціонера до 50%. Щоб не переплачувати, фахівці рекомендують ознайомитися з їхньою ефективністю та визначитись із необхідністю розширеного функціоналу.

    За підсумком, при виборі оптимальної моделі кондиціонера важливо орієнтуватися на його технічні характеристики та якість збирання.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми