Новини Автор: admin Друкувати

Які жіночі кросівки найкраще доповнять ваш стильний образ?

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: кросівки

    Кросівки вже давно не сприймаються як суто спортивне взуття. Сьогодні це обов’язкова умова комфортного стилю будь-якої жінки. Їх взувають у спортзал, на прогулянку, офіс, кав’ярню. Саме тому переважна більшість модних моделей створені саме для вуличного стилю й пасують до будь-якого аутфіту. Але які кросівки підійдуть саме для вашого гардеробу й допоможуть створити вам неперевершений модний лук. Про це читайте далі.

    1611_6.jpg (60.68 Kb)

    Який колір кросівок вибрати?


    Якщо ви тільки-но починаєте експерименти з кросівками у своєму повсякденному образі, то почніть з класичних кольорів: чорного або білого. Білі снікерси — універсальні, й дійсно підходять геть до всього, мають комфортний і невимушений вигляд. Вони додають стильності у поєднанні з джинсами, кокетливості — з сукнею, ділового вигляду — з брюками та спідницею. Єдине, про що вам доведеться подбати, це про їхню бездоганну чистоту щодня.

    Те ж саме можна сказати й про чорні кросівки, які підходять до одягу різних фасонів та кольорів. Проте суцільний чорний колір вашого взуття інколи може мати досить похмурий вигляд. Тому якщо ви не впевнені у хорошому результаті, вибирайте моделі з білою підошвою. Цей класичний контраст розбавить сумну картинку.


    29_7.jpg (20.41 Kb)

    Найцікавіша ситуація відбувається з кольоровими снікерсами, які потрібно підбирати обережно. Якщо вам дуже хочеться відійти від монохромності й додати більше кольору в свій лук, виберіть взуття пастельних відтінків, які сьогодні дуже модні. Додати трохи яскравості, але не занадто, допоможуть снікерси спокійних відтінків: зеленого, коричневого, синього, теракотового. Таке взуття не на стільки універсальне, як біле й чорне, проте має цікавіший вигляд і додає образу трохи глибини. А якщо ви досить смілива й амбітна особистість, то червоний, жовтий і рожевий кольори тільки краще відобразять ваш характер та яскраву особистість.


    Який фасон найкраще підходить для повсякденного стилю?


    У цьому питанні все залежить від того, який стиль одягу переважає у вашому гардеробі. Розглянемо найпопулярніші фасони кросівок для повсякденного носіння:

    • Ретро-кросівки, в яких ходив ваш тато у 90-х роках на дискотеку. Такі моделі контрастують із вбранням і привертають увагу. Пасують до спортивного одягу, широких брюк, оверсайз светрів і пальто. Вони додають вашому образу сміливості, енергетики й характеру.
    • Sneakers socks або «шкарпетки з підошвою», які презентувала Balenciaga в 2017 році. Класно поєднуються зі спортивним стилем, шовковими й трикотажними сукнями.
    • Високі hightop конверси, які виникли ще пів століття тому й міцно тримають ногу, сьогодні знову в тренді. Ідеально підходять до стилю sport casual, який передбачає носіння джинсів, футболок і косух.
    • Кросівки на тонкій підошві — класика для будь-якої ситуації. Вони мають стриманий дизайн, нейтральні кольори й тонку платформу. Пасують до будь-якого одягу і не перевантажують ваш образ.
    • Кросівки на платформi — відзначають особливо стильним виглядом, додають зросту й покращують візуально поставу. Такі снікерси завжди мають оригiнальний дизайн, рiзноманiтнi кольори й високу пiдошву. Пасують до коротких суконь і спiдниць, широких брюк і комбiнезонiв.

    Якщо ви шукаєте найкращі жіночі кросівки, варто звернути увагу на великий асортимент представлений на https://answear.ua/k/vona/vzuttya/krosivky. Тут ви знайдете моделі різних брендів та стилів, які відповідають найновішим трендам моди.


    Як вибрати базові повсякденні кросівки?


    Пропонуємо кілька порад, які допоможуть підібрати базові кросівки для вашого щоденного луку:

    • Зверніть увагу на підошву, вона має бути досить нейтральною.
    • Базове взуття завжди спокійне, без яскравих та контрастних елементів.
    • Огляньте свій гардероб. Кросівки мають гармонійно підходити до більшості речей.
    • Базові кросівки — це ті, в яких ви можете займатися спортом, а потім взути й піти на прогулянку.
    • Не женіться за супермодними моделями, якщо вони не відповідають вашому внутрішньому стану. Базове взуття — це завжди класика, а не модні тенденції. Проте воно пасує до всього.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми