Новини Автор: admin Друкувати

Долучайтесь до переходу на український продукт замість російської 1С

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: MASTER:Бухгалтерія

    До 24 лютого 2022 року понад 70% українських компаній продовжували користуватись програмою 1С, але після повномасштабної агресії росії, всі, хто підтримує міжнародні норми та цінності, відмовляються від співпраці з країною-агресором. Відмова від російського ринку є важливим кроком в підтримці власної країни, а використання національної продукції та вибір на користь українських виробників, сприяє розвитку нашої економіки.

    2769_image001.jpg (56.91 Kb)

    Відмова від 1C: чому варто це зробити

    Заміна 1С на альтернативні рішення українського виробництва є практично доцільним кроком і ось чому:
    1. Складності підтримки: низький попит на 1C призведе до зменшення кількості IT-спеціалістів, здатних підтримувати програму. Це загрожує якості підтримки та знижує рівень безпеки програми.
    2. Непрактичність: потрібно встановлювати окремі програми та індивідуально їх підтримувати, оскільки це неможливо в межах єдиної платформи.
    3. Загроза втрати даних: ризик назавжди втратити ваші корпоративні дані, у разі повної заборони використання програм країни-окупанта в Україні.
    4. Наслідки: використовуючи 1C, ви допомагаєте економіці росії, тим самим відстрочуючи її програш та визнаєте продукцію окупантів кращою за вітчизняні аналоги. Ви цього справді хочете?

    MASTER:Бухгалтерія — інструмент комплексного обліку для компаній в Україні

    Знайти аналог 1с від українських виробників, який можна впроваджувати в бізнес — не проблема. Залишається вибрати відповідний для вас варіант, що стане оптимальним рішенням для автоматизації бухгалтерської звітності.
    Один з таких інструментів — MASTER:Бухгалтерія від компанії IT-Enterprise.Це програма для бухгалтерського та податкового обліку в малому і середньому бізнесі й комунальних підприємствах. Ось декілька переваг, які можуть бути вам доступні:
    1. Різні види аналітики: додавання необмеженої кількості аналітик — спрощує облік, а стандартні рахунки з програмного продукту дозволяють працювати з потрібним переліком аналітик.
    2. Зручність: можливість вести облік для безлічі юридичних осіб дозволить вам формувати об'єднану звітність та проводити аналіз даних різних підприємств, що належить одному власнику.
    3. Просте використання: зрозумілий інтерфейс заощаджує час користувачів на знайомство з програмою.
    4. Підтримка: безперебійна підтримка консультантів та додаткові матеріали допоможуть налаштувати програму.
    5. Регулярні оновлення: відстежуються зміни в законодавстві та випускаються актуальні оновлення.
    6. Збереження інформації: можливість зберігати весь обсяг бази даних, створеної протягом багатьох років роботи.
    7. Форматування: можливість експорту документів в *.xml форматі для відправлення в контролюючі органи.
    8. Економічність: користувачі можуть обрати вигідний тарифний план під свої потреби.

    Якщо ви зацікавились підключенням до Masterbuh або хочете отримати відповіді на питання щодо цього програмного забезпечення, звертайтеся за номером: +38 044 333 444 7.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми