Новини Автор: admin Друкувати

Найкращі фітнес-браслети для відстеження фізичних показників

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: фітнес-браслети

    Цей пристрій допомагає стежити за здоров’ям організму та активністю. Дає змогу контролювати якість сну, кількість кроків та витрачених калорій. Де опомагає покращувати результати тренувань завдяки відстеженню навантажень. Розглянемо найкращі моделі фітнес-браслетів для контролю фізичних показників.


    Xiaomi Smart Band 7 Pro Ivory


    Модель оснащена 150 варіантами дисплею, що допоможе вам відобразити настрій. Девайс стильно виглядає та містить багато корисної інформації. Завдяки датчикам екран адаптується до зовнішнього освітлення і встановлює комфортний рівень підсвічування.


    Пристрої серії підтримують BeiDou, GPS, Galileo та QZSS, що дає змогу побудувати маршрут та визначити місце перебування. У моделі передбачено 10 варіантів інтенсивності бігового тренування, що дозволяє підібрати оптимальне навантаження для свого рівня підготовки. Про досягнення обраної мети фітнес-браслети цієї моделі повідомляють вібрацією.


    Гаджет відстежує 110+ режимів спортивних тренувань та вимірює основні фізичні показники. Також у вас є змога стати учасником справжніх змагань. Завдяки функції у спеціальному застосунку можна конкурувати з другом та стежити за його планом тренувань. Окрім цього браслет визначає рівень насичення крові киснем, частоту серцевого ритму. Гаджет оснащений моніторингом сну, жіночого здоров’я для контролю стресу.


    Lemfo F07 Max Black


    Браслет представлений у чорному кольорі з додаванням сріблястого металу. Не розстібається навіть під час інтенсивних тренувань. Підтримує різні типи спортивних занять:

    • піша прогулянка;
    • їзда на велосипеді;
    • плавання.

    Пристрій відстежує ваші результати та спонукає до їх покращення. Щоб зберегти інформацію про тренування, показники пульсу, рівень насичення крові киснем, артеріальний тиск, пройдену відстань, фази сну та витрачені калорії, необхідно встановити застосунок iBand на смартфон і синхронізувати девайси за допомогою модуля Bluetooth. 


    Canyon Smart Coach SB-75


    Модель стане чудовим помічником для спортивних тренувань завдяки вбудованому віртуальному тренеру:

    • обирає вправи з урахуванням готовності до навантажень;
    • визначає час відновлення та статус м’язів;
    • аналізує історію занять;
    • враховує навантаження на серце;
    • повідомляє про рівень продуктивності та енергії.

    Девайс відрізняється високою точністю вимірювання. Функціонал доповнений електрокардіографом, пульсометром, акселерометром. Придбати модель від Canyon можна в магазині Алло у Львові за прийнятною вартістю.


    Гаджет максимально зручний для використання під час тренувань. Він нагадує про необхідність пити воду, продовжувати виконувати вправи або зупинитися. Також формує звіти про рівень продуктивності та стресу, відсоток досягнення поставленої мети.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми