Новини Автор: admin Друкувати

Пластикові стаканчики з купольними кришками: захист напою та зручність

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Пластикові стаканчики

    Пластикові стаканчики з купольними кришками (https://www.simi.kiev.ua/kupolnye-odnorazovye-stakany) чудово підходять не тільки для подачі прохолодних напоїв. В наші дні їх часто використовують для коктейлів, смузі та десертів із фруктів та соковитих ягід.

    Купольні пластикові стаканчики

    Якісний та недорогий матеріал, поліетилентерефталат, забезпечує повну прозорість стінок виробу. Одноразові стаканчики з куполоподібною кришкою надійні, довговічні та приємні на дотик.


    Переваги застосування стаканчиків з купольними кришками

    До переваг таких одноразових виробів належать:

    • Практичність. Стакани з пластику випускаються різних розмірів, тому їх можна використовувати для будь-яких страв, включаючи десерти, фрукти, каву або сік. Купольна кришка також робить упакований продукт або напій привабливим, а ще дає можливість насолоджуватися їжею або напоєм на ходу. Навіть при інтенсивному русі вміст не проллється і не забруднить одяг.
    • Різні обсяги. Ви можете вибрати невеликий стакан об'ємом 200 мілілітрів. Якщо Вам потрібна ємність більшого розміру - підійде виріб в половину літра.
    • Екологічно чиста сировина. Стакани виготовлені із пластику, який відповідає всім екологічним стандартам безпеки. Тому виріб може використовуватися як пакувальний матеріал для продуктів на підприємствах громадського харчування та в торгових мережах.
    • Стійкість. Одноразові стакани з купольними кришками виготовлені з якісного матеріалу і не ламаються при невеликому тиску або стиску. Цей факт значно полегшує транспортування склянки з напоєм та розміщення такої продукції на полицях.
    • Гігієна. Заклади гідно оцінять купольні кришки з отворами всередині. Такий посуд дозволить їх гостям пити через трубочку і не забруднитись.
    • Ціна. Вартість пластикових стаканів цілком доступна для більшості закладів, навіть із невисоким середнім чеком.

    Більше різновидів одноразового посуду Ви можете знайти на сайті simi.kiev.ua/odnorazovyie-izdeliya.


    Де використовують одноразові купольні стакани?

    Купольні одноразові стакани

    Купольні стакани прийдуть до місця для виїзду на природу, для кав'ярні чи ресторану. Також вони зручні для:

    1. Пиття на ходу. Наповніть стакан рідиною, закрийте кришку, і Ви зможете легко пити сік, воду або коктейль у будь-який час та в будь-якому місці. Купольна кришка щільно закривається, щоб рідина не пролилася назовні.
    2. Застосування як ємність для десерту. Хочете красиво упакувати торт чи тістечко? Ці прозорі стаканчики з куполоподібними кришками прийдуть якнайкраще. Помістіть випічку всередину і накрийте кришкою.
    3. Виїзних заходів. Посуд із куполоподібними кришками відмінно підійде для кейтерингу. У цьому випадку посуд з пластику, що не б'ється, не завдасть жодних незручностей. Після закінчення заходу кейтерингова компанія може знизити витрати на оплату праці, оскільки стакани можна просто викинути, і прибирання займе менше часу.
    4. Вуличної їжі. Купольні стакани також популярні серед власників закладів з вуличною їжею. Наприклад, кав'ярні та ресторани все частіше наливають каву у такі склянки. Крім того, в них часто упаковують фрукти та ягоди, які подаються з йогуртом або вершками для перекусу на ходу.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми