Новини Автор: admin Друкувати

Сінгапур як країна для офшору — що потрібно знати?

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: офшор

    Кожен український підприємець прагне розвивати свій бізнес та розширяти його сферу дії. Одне з рішень, яке допоможе досягти цих цілей — створення офшору. Гарним вибором в якості країни для відкриття фірми стане Сінгапур. Щоб зареєструвати офшор в Сінгапурі без зайвих зусиль, можна звернутися до компанії UA-Offshore, що виконує послуги реєстрації під ключ.

    3418_3159_1.jpg (19.44 Kb)

    Чому варто обрати Сінгапур для реєстрації офшору?

    Держава має дуже високий рейтинг на міжнародній арені та одну з найбільш стабільних політичних ситуацій. Це означає, що бізнес зможе розвиватися тут багато років без ризику підпасти під зміни законодавства та перегляд умов для іноземців.

    Серед інших, не менш важливих переваг, можна відмітити наступні:

    • В країні відсутній контроль за валютними переказами, тому фінансові операції тут можна проводити у будь-якому обсязі та без жодних ризиків.
    • Діяльність, що проводиться за межами Сінгапуру, не оподатковується.
    • Сінгапур не входить до переліку офшорних зон для України, тому що є мідшором, а не класичним офшором.
    • Для відкриття підприємства знадобиться уставний капітал в розмірі усього 1 сінгапурського долару.

    Щоб потрібно, щоб відкрити компанію в Сінгапурі?

    Одна з найбільш важливих вимог — наявність директора, який є резидентом країни. Той самий статус має бути і в секретаря компанії. Фірма також має подавати щорічний звіт, який завіряє сінгапурський бухгалтер. На щастя, багато резидентів Сінгапуру надають свої послуги, стаючи номінальними директорами компаній українських підприємців, тому з цим етапом особливих проблем не буде.

    Подати всі документи можна в електронному форматі. Завдяки прогресивній системі обігу документів, що вже давно працює на території усього Сінгапуру, реєстрація офшору триватиме не довше трьох днів.

    Деталі, які варто знати про офшори в Сінгапурі

    Є декілька моментів, про які варто дізнатися, перш ніж подавати заявку на реєстрацію офшору в Сінгапурі. Найголовніше — фірмі доведеться подавати звітність по фінансовим операціям. Сінгапур вимагає це від усіх без виключення компаній. Тут також досить складна процедура легалізації, а реєстрація офшорних компаній вийде дорожче, ніж в багатьох інших країнах. Тим не менше, Сінгапур — дуже хороший варіант завдяки своїй високій репутації та можливостям, які країна надає українським підприємцям.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми