Новини Автор: admin Друкувати

Європейці можуть отримати Інстаграм та Фейсбук без реклами за платною підпискою

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Інстаграм, Фейсбук

    Компанія Meta Platforms планує впровадити платні підписки без реклами для користувачів Instagram та Facebook в Європі. Про це пише Reuters, посилаючись на власні джерела.

    2096_bez_nazvaniya_1.jpg (8.32 Kb)

    Зі слів одного з представників компанії було обговорено кілька варіантів ціноутворення, найбільш прийнятною вважають вартість в 10 євро ($10.49) на місяць. Інше джерело зазначило, що ця ініціатива буде впроваджена у найближчі місяці.

    Ця пропозиція - це спроба Meta відповісти європейським регуляторам, які загрожують обмежити її можливість персоналізації реклами для користувачів без їхньої згоди та зашкодити її основному джерелу доходів.

    Надання вибору між безкоштовним планом з рекламою та платною підпискою може призвести до того, що користувачі оберуть перший варіант, допомагаючи Meta виконати вимоги регуляторів, не впливаючи на її рекламний бізнес.

    В минулому Meta вже зіштовхувалася з судовими справами, пов’язаними з рекламою та була оштрафована на 390 мільйонів євро раніше цього року ірландським Комісаром з питань захисту даних і їй було сказано, що вона не може використовувати так званий "контрактну" правову основу для підбору для користувачів реклами на основі їхньої онлайн-активності.

    Після цього в Meta заявили, що мають намір запитувати згоду користувачів в ЄС перед тим, як дозволити підприємствам спрямовувати рекламу, щоб відповідати зростаючим регуляторним вимогам в регіоні.

    Представник Meta висловився, що компанія вірить в "безкоштовні сервіси, які підтримуються персоналізованою рекламою", але досліджує "варіанти, аби забезпечити відповідність зростаючим регуляторним вимогам".

    Данко Любомир



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми