Новини Автор: admin Друкувати

Столярне виробництво: секрети успішного бізнесу в меблевій галузі

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: токарний станок

    Перспективна галузь, що стрімко розвивається, здатна принести власникові бізнесу гарний прибуток. Але щоб потік клієнтів був стабільним, а конкуренти залишилися далеко позаду, необхідно враховувати декілька ключових факторів, які допоможуть у досягненні успіху.

    9366_282bb7.jpeg (40.38 Kb)

    Сучасне обладнання

    Це один з обов'язкових параметрів, про які належить подбати власникам підприємства. Хороший токарний станок по дереву із функцією копіювання заготовок дає змогу швидко налагодити серійне виробництво. Це рішення актуальне як для великих меблевих фабрик, так і для приватних фахівців, які планують відкрити власну майстерню.

    Якість продукції

    Важливо ще до початку випуску першої партії сформувати базові стандарти, на які можуть орієнтуватися майстри в процесі виготовлення дерев'яних виробів. Це дозволить незмінно підтримувати високий рівень, що гідно оцінять потенційні клієнти. Обов'язковим є впровадження багатоетапного контролю якості для виявлення та усунення найдрібніших недоліків.

    Унікальні пропозиції

    Щоб зайняти провідні позиції у вибраному сегменті, необхідне значне розширення виробничих потужностей, що дасть змогу впоратися з великим потоком замовлень. Але можна піти й іншим шляхом: клієнти цінують оригінальність, тому варто запропонувати їм такі рішення:

    • цікавий дизайн;

    • виробництво за індивідуальними розмірами;

    • виготовлення конструкцій складних форм.

    Ексклюзивність коштує дорого, а відповідно за меншого обсягу виконуваних робіт прибутковість фабрики зростатиме.

    Маркетинг і просування

    Власний сайт і профіль компанії в соціальних мережах — обов'язкові атрибути сучасного бізнесу. Не менш важлива й активна участь у виставках, а також заходах галузі, що дасть змогу отримати корисні контакти та розповісти про себе потенційним клієнтам. За правильного підходу інвестиції в рекламну кампанію окупляться сповна — і це стане фінальною сходинкою на шляху до заданої мети й виходу підприємства на гідний рівень.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Что такое рассрочка: основное отличие от кредита  Что такое рассрочка: основное отличие от кредита
Потребности часто опережают возможности, заставляя искать дополнительные источники дохода или способы экономии. Низкий платежеспособный спрос — пробле...
Amouage: История и искусство роскошной парфюмерии Amouage: История и искусство роскошной парфюмерии
Amouage – это роскошный парфюмерный бренд, основанный в Омане в 1983 году. Его создание было инициировано Ее Высочеством Султаной Кабусом бен Саидом, ...
Як обирають коледж для подальшого навчання? Як обирають коледж для подальшого навчання?
Останніми роками спеціальність "Психологія" стає все більш популярною серед абітурієнтів, які обирають коледж психології для подальшого навчання. Ця т...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми