Новини Автор: admin Друкувати

Сергій Токарєв оголосив про початок набору на безкоштовний бізнес-тренінг для жінок від професора Берклі

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Сергій Токарєв

    Тренінг Leading with Confidence in the AI World для українок відбудеться в Києві. Захід проходитиме в офлайн-режимі і триватиме три дні, початок — 30 серпня. Подати заявку на участь можна до 18 серпня. Тренінг організовують SET University разом з UC Berkeley Fisher Center for Business Analytics при Каліфорнійському університеті Берклі. Таким анонсом на своїй сторінці у Facebook поділився засновник технологічного університету та компанії Roosh Сергій Токарєв.

    За словами бізнесмена, у технологічному секторі досі домінують чоловіки. І для того, щоб змінити таку тенденцію, важливо вкладати ресурси в якісну освіту та мотивувати жінок працювати у сфері технологій. Тренінг Leading with Confidence in the AI World відбудеться в рамках програми Berkeley Alliance for Inclusive AI, мета якої — надихати жінок та розширювати їхні можливості для навчання та успішної кар’єри в галузі аналітики.

    Проводитиме курс Готьє Вассер — фахівець з бізнес-аналізу, аналізу даних та цифрової трансформації, професор та директор Fisher Center for Business Analytics. Експерт має досвід роботи з багатьма високотехнологічними компаніями. До SET University Готьє Вассер доєднався як запрошений професор та член академічної ради.

    Leading with Confidence in the AI World стане першим заходом, організованим спільно з Центром бізнес-аналітики Фішера. Однак в SET University зазначають, що в планах — нові воркшопи, а також довгострокова програма з інновацій та підприємництва.

    Наразі податися на тренінг можуть жінки трьох категорій: громадянки України, які мають статус ВПО, засновниці проєктів, спрямованих на розвиток економічної або благодійної сфери, а також представниці ЗСУ та Нацгвардії України.

    Сергій Токарєв також анонсував дві нові магістерські програми у SET University: Cyber Defense та Computer Science and Innovation Engineering. Як наголошує у своєму дописі підприємець, Україні вдалось залишитись технологічною державою навіть в таких складних умовах, як повномасштабне вторгнення. І саме для того, аби наша країна могла зберегти цей статус, команда SET University готує освічених підприємців та фахівців.


    Нові курси розроблені з урахуванням нагальних потреб технологічної сфери. На заняттях студенти вивчатимуть кіберзахист та блокчейн, технології AI та Machine Learning, а також менеджмент та управління проєктами. Обидві програми поєднують класичні дисципліни та курси, присвячені новітнім технологіям, комплексну теорію та практику. Так, за словами Сергія Токарєва, однією з частин магістерської кваліфікаційної роботи стане розробка власного стартапу.

    Освітні програми розраховані на людей з різним бекграундом і будуть корисні як для тих, хто будуватиме кар’єру в технологічних компаніях, так і для тих, хто планує запускати власний стартап. Курси можуть зацікавити навіть представників нетехнічних спеціальностей, які хочуть здобути нові знання та розвинути наявні навички.

    SET University — освітній заклад, який займається підготовкою лідерів технологічної індустрії в Україні. У своїй діяльності університет поєднує фундаментальні знання та практику, залучає фахівців зі світових університетів та компаній. Після початку повномасштабного вторгнення команда університету сфокусувалась на доступності IT-освіти для всіх українців та підтримці українських стартапів.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми