Новини Автор: admin Друкувати

ТРЦ “Respublika Park” оснастили сучасними зарядними станціями для автомобілів

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: ТРЦ Respublika Park

    Зарядні станції для електромобілів вже встановлені і працюють на паркінгу ТРЦ "Respublika Park", що знаходиться на Кільцевій дорозі в м.Києві.

    4769_media.jpg (40.18 Kb)

    https://youtu.be/9G_cOYGdwrs

    За отриманою інформацією від пресслужби ТРЦ "Respublika Park", проєкт зі встановлення зарядних станцій для електромобілів успішно реалізували завдяки співпраці з відомим світовим брендом зарядних станцій - Wallbox. Ця ініціатива була втілена у життя завдяки ефективній співпраці з компанією 1UP, що посприяло встановленню 29 зарядних станцій прямо на паркінгу ТРЦ "Respublika Park" для зручної зарядки електромобілів.

    ТРЦ "Respublika Park" пропонує дуже привабливі тарифи для користувачів на своїх зарядних станціях з різною потужністю. Наприклад, за 1 кВт електроенергії на станції потужністю 22 кВт/година потрібно сплатити всього лише 8,08 грн, а на станції з потужністю 60 кВт/година це коштує 10,78 грн за кВт. Ці вигідні тарифи сприяють зростанню популярності використання електромобілів серед клієнтів ТРЦ. Керівництво ТРЦ "Respublika Park" підкреслює, що впровадження зарядних станцій є важливою складовою загального стратегічного плану розвитку парку та допомагає створювати комфортне середовище для всіх відвідувачів.


    photo_52717188976676551_y.jpg (81.31 Kb)

    “Ми завжди дбаємо про задоволення потреб наших клієнтів. Нещодавно, у липні, успішно встановили зарядні станції для електромобілів на паркінгу, що відповідає зростаючому попиту на екологічно чистий транспорт. Забезпечення зручності наших відвідувачів є нашим пріоритетом”, - зазначила Юлія Щаслива, генеральний директор ТРЦ "Respublika Park".

    В ТРЦ "Respublika Park" оплата паркування тепер стала набагато простішою завдяки можливості сплатити через мобільний додаток від ТРЦ. Для здійснення оплати вам лише потрібно відкрити панель навігації додатка та обрати розділ "Паркінг". Після цього залишиться лише ввести номер свого автомобіля або сканувати QR-код, що знаходиться на талоні паркування. Для вашої зручності доступні такі платіжні системи як Google Play або Apple Pay, що дозволяє вам обрати найбільш оптимальний варіант оплати, просто за допомогою вашого мобільного пристрою.


    photo_52717188976676558_y.jpg (58.91 Kb)

    Нова система пропонує користувачам декілька ключових переваг, а саме - можливість виїхати з паркінгу без черги. Після здійснення оплати через мобільний додаток ТРЦ, відвідувач має 15 хвилин, щоб комфортно виїхати на власному транспорті без необхідності сплачувати на місці.

    Починаючи з березня 2023 року, ТРЦ "Respublika Park" реалізує благодійну ініціативу, в межах якої 5 гривень з кожної оплати за паркування перераховується на благодійний рахунок Національного банку України для підтримки Збройних Сил України. Кожний водій, який приїжджає на автомобілі до ТРЦ, може автоматично долучитись до збору коштів на підтримку захисників завдяки цій ініціативі. Протягом першого кварталу цього року вже було успішно перераховано близько 1 млн гривень, що свідчить про великий успіх та підтримку цієї ініціативи.


    Довідково. ТРЦ "Respublika Park" є масштабним торговим центром, який відкрили у листопаді 2021 року в столиці України, м. Київ. Загальна площа комплексу складає 300 000 квадратних метрів. Власником ТРЦ є австрійська компанія Trafin Consulting und Entwicklungs GmbH, що заснована у Відні у 2013 році та займається розвитком нерухомості. В даний час акціонер Республіка Парк займає сильну позицію на ринках нерухомості Центральної та Східної Європи. Trafin активно вкладає значні інвестиції в торгові, готельні та житлові комплекси в різних країнах, а також займає провідні позиції в інвестиційному секторі української економіки в якості акціонера ТРЦ "Respublika Park".



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми