Освіта та наука, IT технології та телекомунікації Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Технології з фантастичних романів, що стали реальністю

  • Джерело: companion.ua.  → Ключові теги: технології

    Марі Хаттар, віце-президент Cisco по маркетингу продуктів і технологій для корпоративного сектору, розповів про дивовижні технологічні новинки, які прийшли з наукової фантастики.

    tehno.jpg

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зелені технології здійснили революцію у будівництві?

    Ці технології стали реальністю завдяки неймовірним досягненням в галузі математичних, наукових , технічних та інженерних досліджень, а також зміцненню зв'язків у всеосяжному Інтернеті.

    Біонічна людина

    Робототехніки з англійської компанії Shadow Robot створили перший у світі людину-робота, повністю зібраного з ендопротезів. Хоч це не цілком Стів Остін з роману Мартіна Кайдіна "Кіборг", але бионічна людина може ходити, говорити, і у нього навіть є серцево -судинна система.

    Плащ-невидимка

    У школі чарівництва "Хогвартс", де вчився Гаррі Поттер нам дорога закрита, але вчені з HyperStealth Biotechnology працюють над найкращим у світі камуфляжем - тканиною, яка робить людей невидимками.

    Органи, вирощені в лабораторії

    Відтворити Франкенштейна поки не вийде, проте дослідникам з Лондонського королівського шпеталю вдалося виростити в лабораторних умовах людські органи і тим самим допомогти багатьом людям, які потребують трансплантації .

    Робокубики

    Дослідники з Массачусетського технологічного інституту створили робокубики, що не маючи рухомих частин, здатні самостійно збиратися в певну структуру, а також змінювати конфігурацію.

    Різні технологічні новинки, поступово впроваджуються в наш одяг, макіяж, прикраси, годинники і окуляри. Коли такого роду предмети будуть приєднані до всеосяжної Інтернету, вони зможуть допомагати нам берегти здоров'я, перекладати з однієї мови на іншу.

    Безперервний прогрес людства не може не вражати, і стає все очевидно, що подальший розвиток нашої цивілізації обмежується тільки нашим власною уявою.

    Нагадаємо, раніше "Бізнес" писав, як роботи будуть вчити дітей програмувати.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми