Податки та законодавство Автор: uabiz Друкувати

Бізнес фізосіб хочуть закривати за 1 день

  • Джерело: real-economy.com.ua.  → Ключові теги: Підприємець, бізнес, законодавство, Олександр Лавринович

    Міністерство юстиції запропонувало внести деякі зміни у законодавчі акти аби спростити процедуру припинення підприємницької діяльності фізичних осіб-підприємців.

    gk6iginal.jpgПро це повідомляє прес-служба Мін'юсту.

    Міністр юстиції Олександр Лавринович зазначив, що пропонується, зокрема, скасувати двоетапну процедуру припинення підприємницької діяльності і скоротити процедуру припинення підприємницької діяльності фізичних осіб - підприємців до одного робочого дня.

    Мін'юст нагадує, що сьогодні в Україні діє двоетапна процедура припинення підприємницької діяльності для фізичних осіб - підприємців за їх рішенням.

    "На першому етапі до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців вноситься запис про рішення фізичної особи - підприємця про припинення підприємницької діяльності. На другому етапі - запис про проведення державної реєстрації припинення", - підкреслюється в повідомленні.

    Новим законопроектом пропонується припиняти підприємницьку діяльність фізичної особи - підприємця на підставі поданої держреєстратору реєстраційної картки на проведення державної реєстрації припинення підприємницької діяльності фізичною особою - підприємцем за її рішенням не пізніше наступного робочого дня з дати надходження зазначеної реєстраційної картки.

    "Пропонується обмежити максимальний термін заяви кредиторами своїх вимог до фізичної особи - підприємця, який припиняє підприємницьку діяльність, встановивши терміни від двох до трьох місяців", - підкреслюють в Мін'юсті.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми