Податки та законодавство Автор: admin Друкувати

Міндоходів придумало як збирати податки в Криму

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Міндоходів, податки

    В умовах дестабілізації ситуації в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі буде запроваджено новий механізм, який дозволить місцевим суб’єктам господарювання сплачувати податки відповідно до законодавства України.

    8932_08252ce-2.jpg

    Про це повідомили у прес-службі Міндоходів.

    Для того, щоб платити податки по українській системі підприємцям потрібно лише перереєструвати свій бізнес на територію будь-якої області України чи міста Києва.

    Для зміни свого місцезнаходження або місця проживання юридичні особи та фізичні особи –підприємці, які зареєстровані на території Автономної Республіки Крим або міста Севастополя, повинні звернутися до державного реєстратора реєстраційної служби України в областях та місті Києві.

    У свою чергу органи доходів і зборів після отримання відомостей з Єдиного державного реєстру щодо внесених змін беруть на облік таких платників.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нововведення у податкову систему

    Ті ж платники податків, які здійснюють перереєстрацію, однак не включаються до Єдиного державного реєстру, повинні подати відповідну заяву до органів доходів і зборів обраного регіону, на підставі якої і буде здійснено їх облік.

    Всі суб’єкти господарювання, які вже перебували в стані переходу з податкових інспекцій Автономної Республіці Крим або міста Севастополя до податкових інспекцій в областях або міста Києва, вважаються взятими на облік.

    Юридична особа або самозайнята особа, яка сплачує податки на території області або міста Києва, а єдиний внесок на території Автономної Республіки Крим або міста Севастополя, може подати заяву про взяття її на облік як страхувальника до відповідної податкової інспекції в області або міста Києві.

    В усіх чотирьох випадках після взяття на облік платники сплачують податки, збори, єдиний внесок, подають податкові декларації (звіти, розрахунки) та виконують інші обов'язки платників в областях та місті Києві.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми