Податки та законодавство Автор: admin Друкувати

Податкова влаштувала обшук в офісі "Боржомі"

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: податкова, обшук, Боржомі

    У київському офісі компанії IDS Group пройшов обшук у рамках кримінальної справи щодо ухилення від сплати податків.

    За його словами адвоката компанії Євгена Солодка, 7 червня 2013 року в офіс компанії IDS Group, який знаходиться в Києві по вул. Московський проспект 9 (бізнес центр "Форум") увірвалися близько 15 податкових міліціонерів і пред'явили постанову на обшук.

    "Очолював опер групу такий собі капітан, прізвище якого в постанові не вказується. На питання як він може пояснити відсутність його прізвища у постанові про проведення обшуку, він сказав, що йому все одно і ви можете скаржитися", - розповів адвокат.

    Він зазначив, що Солом'янським судом міста Києва було розглянуто подання капітана податкової міліції Пилипченко (з центрального офісу по роботі з великими платниками податків, що знаходиться по вул Леваневського, 2).

    "Він розповів там страшні історії про те, що може знаходиться в цій компанії і суд визначив дати дозвіл на обшук. Шукати печатки, штампи і бланки, шукати оптичний електронний носій на якому знаходиться перекручена фінансова звітність, а також комп'ютери", - заявив Солодко.

    Також адвокат повідомив, що обшук був проведений у рамках кримінальної справи щодо ухилення від сплати податків.

    "Існує вона, як виявилося, з березня 2013 року. При цьому десь наприкінці квітня 2013 року викликалися посадові особи компанії на допит, дали досить великий обсяг пояснень", - підсумував Солодко.

    8227_1.jpg

    3055_2.jpg

    2924_3.jpg

    Як відомо, "IDS Group" - один з лідерів ринку мінеральних вод у всіх його категоріях. Група компаній "IDS Group" є частиною міжнародної компанії "IDS Borjomi International".

    Читайте також: "Боржомі" повертається на ринок Росії

    Об'єднана компанія виробляє мінеральні води, що представлені на ринку торговими марками "Моршинська", "Миргородська", "Трускавецька", "Старий Миргород", "Сорочинська", "Аляска", "Аква няня". Також є ексклюзивним імпортером грузинської мінеральної води "Боржомі" в Україні.

    Як повідомлялося, в кінці 2012 року структура "Альфа груп" бізнесмена Михайла Фрідмана придбала контрольний пакет виробника мінеральної води "Боржомі".



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми