Податки та законодавство Автор: admin Друкувати

"Репресивні" закони принесуть 5 мільярдів гривен збитків в рік

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Інтернет

    Прийнятий Верховною Радою України „репресивний” закон авторства Олійника та Колісниченка, принесе збитків українським підприємствам на величезну суму в п’ять мільярдів гривень за рік.

    2618_1.jpg

    Саме в таку суму оцінили прийняття цього закону експерти Інтернет Асоціації України. Вони вже направили листа зі своїми висновками до адміністрації президента України Януковича.

    В цій організації вважають, що збитки будуть із-за того, що багато інтернет провайдерів будуть свої бізнеси переміщати на хостинги в західні країни, де не існує таких репресивних законів, як в України.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як можна швидко продати бізнес через інтернет?

    Бо згідно прийнятих у минулий четвер законів, інтернет-сайти можна буде заблокувати не через рішення суду, як це було дотепер, а просто рішенням якогось чиновника, якому щось там десь не сподобалось.

    Через цей закон в частині жорсткого посилення ліцензування діяльності різко зменшиться кількість дрібних та середніх фірм інтернет-провайдерів, а це податки від прибутку, податки від зарплат працівників, зрештою – робочі місця.

    Замість того, щоб поповнювати бюджет, ці працівники будуть ставати на біржу праці, а держава замість того, щоб отримувати через податки від людей, змушена буде тратити на соціальну допомогу їм.

    Через введення законів прогнозується різке зменшення кількості абонентів операторів мобільного зв’язку. Причина в обов'язковому укладанні договорів на послуги.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми