Податки та законодавство Автор: uabiz Друкувати Коментарів: 2

Українським пенсіонерам та інвалідам заберуть пільги

  • Джерело: real-economy.com.ua.  → Ключові теги: Законодавство, Пільги

    Вже в найближчі два тижні Кабмін може скасувати пільговий проїзд у транспорті для пенсіонерів, інвалідів, ветеранів, чиновників, депутатів, правоохоронців та силовиків.

    proezd_l_goti.jpgПільги замінять так званою адресною допомогою. Це будуть щомісячні виплати, які покриють витрати на проїзд.

    Компенсацію отримають малозабезпечені, ветерани, інваліди та пенсіонери.

    Про це йдеться в програмі розвитку конкуренції країни на десять років вперед, яку мають реалізувати до кінця 2014 року.

    "Спочатку потрібно створити єдиний реєстр пільговиків. На це Світовий банк вже виділяв Україні 100 мільйонів євро, і база існує. Але на її модернізацію і запуск необхідно ще 50 мільйонів гривень. У пілотному варіанті до кінця року реєстр запрацює у Вінницькій області. А до кінця наступного - по всій Україні", - розповіла міністр соцполітики Наталія Королевська.

    Приблизну суму компенсації на одну людину в Кабміні поки не прораховували.

    "Кожен регіон називає свою суму. Я вважаю, потрібен єдиний держстандарт. А перед цим концепцію повинні обговорити з людьми", - додала Королевська.

    Окрім створення єдиного реєстру, доведеться витратити ще мільйони гривень на фінансування такої адресної допомоги малозабезпеченим.

    Для цього Рада має змінити бюджет.

    "Ще будучи міністром соцполітики, я не раз пропонувала монетизацію пільг. Тільки вдумайтеся, з 46 мільйонів українців 26 мільйонів - це пільговики!" - констатує депутат від "Батьківщини" Тетяна Денисова.

    "Після введення реформи ми не тільки заощадимо, але і позбудемося заборгованості перед перевізниками", - вважає регіонал Олександр Стоян.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома
Натяжные потолки — это современное и практичное решение для обновления интерьера вашего дома. Они представляют собой полотно, натянутое на металлическ...
Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі
Венчур білдер CLUST оголосив про співпрацю з відомим українським брендом вітамінів і дієтичних добавок Perla Helsa та вихід на ринок Польщі. Тестувати...

Коментарі


  • что можно ждать людям от ВР (верховного рекета). НЕ ТРОГАЙТЕЙТЕ СВОЛОЧИ НИЩИХ ПЕНСИОНЕРОВ !!!!!!!!!!!!!


  • только у нас в стане власть решает проблемы за счет народа. ввели пенсионную реформу кретинскую - теперь мы платим налоги, у них задолженности по выплатам - пенсионеры и инвалиды будут платить! когда их уже посадят всех.

Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми