Податки та законодавство Автор: dmytro.bobritsky Друкувати Коментарів: 1

В Україні збираються лібералізувати систему дозвільних документів

  • Джерело: obozrevatel.com.  → Ключові теги: законодавство, бізнес, документи

    Мінекономрозвиток пропонує внести зміни до 34 закону України, що дасть можливість суттєво підвищити захист підприємців. Про це сказав директор департаменту державної регуляторної політики та розвитку підприємництва Ігор Шевердін.

    dozv.jpg

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров дозволив водіям зі стажем не здавати на права

    "Міністерство економічного розвитку і торгівлі продовжує роботу з удосконалення законодавства , спрямовану на упорядкування та уніфікацію вимог до дозвільної системи у сфері господарської діяльності. Так, розроблено законопроект, який передбачає приведення 34 законодавчих актів України, у відповідність із законами про дозвільну систему і адміністративні послуги", - підкреслив Ігор Шевердін.

    Завдяки змінам, які підготувало у Мінекономрозвитку, будуть закріплені єдині вимоги до: переліків і документів, необхідним для одержання дозволів, терміни дії дозволів, термінами видачі або надання письмового відмови у видачі дозволів, підстав відмови у видачі, переоформленні та анулюванні дозвільних документів.

    Ігор Шевердін зазначив, що закріплення єдиних вимог до видачі дозволів на законодавчому рівні спростить процедуру видачі дозволів, зробить її більш прозорою, більш зручною та зрозумілою для суб'єктів господарювання.

    Електронну версію проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, які регулюють відносини, пов'язані з одержанням документів дозвільного характеру, щодо їх приведення у відповідність з нормами Законів України.

    "Про адміністративні послуги" та "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності" розміщено на сайті Міністерства економічного розвитку і торгівлі України в розділі "Обговорення проектів документів". Зауваження та пропозиції приймаються протягом місяця.

    Нагадаємо, раніше "Бізнес" писав, що в Україні ввели нову звітність для АЗС, автосалонів та СТО



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...

Коментарі


  • Всё что Мойша Броцкий проталкивал всегда пролетало как фанера над Парижем. Не стоит обращать на это внимания, там подключены доильные аппараты и никакая чинуша не захочет делится а тем более бесплатно отдать. Государству не верю не в чём и всем не советую, на*бут как пить дать.

Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми