Робота. Зарплата. Пенсії Автор: RomanK Друкувати

10 речей, яких слід уникати при написанні резюме

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: робота, резюме

    Навіть якщо Ви можете бути ідеальним кандидатом для даної вакансії, але якщо у вашому резюме будуть помилки або воно буде погано відформатований, вас не буде прийнято.

    8344_117.jpg (55.03 Kb)

    Вашій увазі пропонується 10 правил, які слід запам'ятати:

    1.Якщо ви звернулися, то вже очевидно, що ви хочете отримати цю роботу, не треба нагадувати про це. Тим не менше, якщо ви в особливій ситуації і готові змінити сферу діяльності, про це варто написати.

    2.Можливо, ви були "королем молочних шейків", коли працювали в ресторані під час навчання. Але якщо ви претендуєте на більш престижну роботу, не пишіть про це в резюме.

    3.Не включайте в резюме сімейний стан, релігійні уподобання або номер страховки. Раніше це було стандартом для резюме, але зараз такої потреби немає.

    4.Нікому немає діла до цього. Якщо хобі не мають відношення до роботи, то це марна трата часу.

    5.Якщо ви не хочете піддаватися дискримінації через вашого віку, краще не уточнюйте цю інформацію.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що не можна робити зранку перед роботою

    6.Якщо роботодавець захоче почути рекомендації, він сам попросить вас про це. Крім того, буде краще, якщо ви особисто зможете поділитися рекомендаціями.

    7.Ваше резюме не повинно включати наступні слова: "я", "він", "вона" чи "мій". Не пишіть від третього або першої особи. Зрозуміло, що у вашому резюме описано ваш досвід.

    8.Якщо ви все ще використовуєте адресу електронної пошти під назвою BeerLover123@gmail.com або CuteChick4life@yahoo.com пора створити нову поштову адресу. Це займе одну-дві хвилини.

    9.Це не тільки небезпечно, але й нерозумно. Ви дійсно хочете, щоб потенційний роботодавець подзвонив вам на роботу? Що в такому випадку будете робити? До того ж, ваш нинішній роботодавець може контролювати вашу електронну пошту і дзвінки. Тому якщо ви не хочете бути звільненими, не залишайте робочі контакти.

    10.Деякі люди пишуть скільки заробляли під час навчання. Ця інформація не потрібна і може бути неправильно витлумачено. Намагайтеся не зачіпати в резюме питання по зарплаті. Цей документ призначений для того, щоб продемонструвати професійний досвід і навички. Зарплату обговорюють в кінці співбесіди.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома
Натяжные потолки — это современное и практичное решение для обновления интерьера вашего дома. Они представляют собой полотно, натянутое на металлическ...
Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі
Венчур білдер CLUST оголосив про співпрацю з відомим українським брендом вітамінів і дієтичних добавок Perla Helsa та вихід на ринок Польщі. Тестувати...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми