Робота. Зарплата. Пенсії Автор: RomanK Друкувати

Кому пропонують зарплату від $1000

  • Джерело: gazeta.ua.  → Ключові теги: зарплата

    В Україні найвищу середню зарплату отримують програмісти. Вони можуть претендувати на щомісячний заробіток у розмірі близько 67 тис. грн.

    8767_programma-gosudarstvennogo-sofinansirovaniya-pensii-800x450.jpg (38.27 Kb)

    Водночас великі заробітні плати пропонують й іншим спеціалістам.

    Таргетолог Facebook

    Столична компанія, яка виробляє автомобільні килимки, шукає спеціаліста з досвідом роботи від 2-х років, розумінням алгоритмів Facebook. Зарплату обіцяють від 40 тис. грн до 120 тис. грн.

    Бортінженер

    У Києві роботу пропонують бортінженеру з досвідом роботи, володінням англійською мовою. Заробітну плату обіцяють на рівні 120 тис. грн.

    Фінансовий директор

    Столична компанія, яка займається дистрибуцією електронних сигарет та аксесуарів, шукає спеціаліста. Потрібна людина з досвідом роботи на аналогічній посаді щонайменше 5 років, розумінням усього циклу управлінської звітності, аналітичними та менеджерськими навичками. Компанія гарантує гнучкий робочий час, зарплату 80 тис. грн.

    Стоматолог-ортопед

    Стоматологічній клініці у Києві потрібен фахівець. Шукаю людину з вищою медичною освітою, досвідом роботи від 5 років. Обіцяють зарплату від 40 тис. грн до 90 тис. грн.

    Комерційний директор

    Компанія у Дніпрі, яка виконує всі види робіт з електропостачання підприємств і організацій будь-яких форм власності, запрошує в команду спеціаліста з досвідом роботи у сфері В2В. Є можливість заробляти в межах 50-100 тис. грн.

    Директор філії

    Імпортер та дистриб'ютор американських грилів та барбекю пропонує партнерську вакансію керівника філії. Шукають людину з навичками управління малим бізнесом чи досвідом роботи на високій керівній посаді, умінням керувати фінансовими потоками. Залежно від фінансового результату філії можливо заробляти 30-100 тис. грн. Робота у Тернополі.

    Начальник аналітичного відділу

    Кондитерська корпорація шукає спеціаліста з вищою економічною або технічною освітою, досвідом роботи у сфері аналізу даних, досвідом управління командою менеджерів від трьох років, знанням англійської мови на рівні Upper-Intermediate та вище. Заробітна плата гарантується на рівні 90 тис. грн. Обіцяють офіційне працевлаштування, медичне страхування та програми навчання.

    Директор з розвитку юридичного бізнесу

    Юридична компанія шукає в команду директора, який буде займатися запуском бізнесу та налаштовувати всі процеси. Шукають людину з досвідом запуску з нуля юридичного напряму або консалтингового проєкту, вмінням написати маркетингову стратегію залучення клієнтів і вибудувати систему продажів у бізнесі. Компанія гарантує заробітну плату від 40 тис. грн. Дохід може бути в межах $2-3 тис.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми