Робота. Зарплата. Пенсії Автор: uabiz Друкувати

Кузьмін заробив на 5 мільйонів більше за Пшонку

  • Джерело: focus.ua.  → Ключові теги: ГПУ, зарплата, декларація доходів, Віктор Пшонка

    Українські прокурори мають більш, ніж достойний заробіток за свою роботу.

    iran3.jpgОчільники української прокуратури поклали на банківські рахунки понад мільйон доларів. А їхній автопарк складається лише з елітних автівок. Мотати кілометри прокурори та їх заступники воліють на Lexus, Mersedes, BMW та Audi.

    Очолив рейтинг найбагатших прокурорів Генеральний прокурор Віктор Пшонка у 2012 році заробив 1 млн 149 тис. гривень. Придбав квартиру на 227 квадратних метрів та 100 тисяч квадратних метрів землі.

    На другому – заступник генпрокурора Ренат Кузьмін особисто заробив 1 млн 138 тисяч, а спільно з сім'єю - 6,6 млн гривень.

    Третє місце посіла заступник генпрокурора Лілія Фролова. Вона заробила всього 227 тисяч гривень, попри те, що заступником вона стала лише 2 місяці тому.

    На четвертому місці заступник генпрокурора Михайло Гаврилюк, який заробив 695 тисяч гривень, та має два будинки на 401 та 396 квадратів.

    П'яте місце посів заступник генпрокурора Віктор Войцишен: 656 тисяч та 900 квадратів землі.

    На шостому - заступник генпрокурора Анатолій Пришко. Він заробив 801 тисячу, купив майже 3000 квадратів землі та придбав дороге авто.

    Сьоме місце посів заступник генпрокурора Юрій Ударцов із 887 тисячами гривень, будинком на 791 квадрат та майже 4000 квадратів землі.

    Восьме - заступник генпрокурора Григорій Середа. Він отримав 959 тисяч гривень, купив Audi A6 приблизно за 50 тисяч доларів та дім на 329 квадратів.

    Дев'яте місце - заступник генпрокурора Юрій Дьомін. У нього 737 тисяч гривень прибутку.

    Десяте місце отримав заступник генпрокурора Віталій Білоус, який заробив трохи більше, ніж півмільйона гривень.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми