Робота. Зарплата. Пенсії Автор: profi Друкувати

ТОП-10 сенсаційних фактів про зарплати

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: робота, зарплата

    Виявляється, є цікаві факти про зарплати. повідомляє "UBR".

    zhzhddllsh9.jpg

    Цей рейтинг виглядає так:

    1. Виявляється, є рейтинг найбільш незаслужено високих зарплат. Перше місце в ньому вже багато років займають агенти з нерухомості.

    2. Знаменитий капіталіст Генрі Форд назавжди увійшов в історію своїм широким жестом. Через 11 років після заснування свого автомобільного заводу - він в один день подвоїв зарплати всім працівникам. Після цього робітники почали самі купувати машини Форда.

    3. Найменшу зарплату у світі отримують посли доброї волі ООН. Джеррі Холлівел, Стінг, Елтон Джон, Майкл Дуглас, Стіві Уандер, Лучіано Паваротті та багато інших знаменитостей отримували на цій посаді зарплату всього - 1 долар на рік.

    4. У Японії роботодавець солідно збільшує зарплату співробітника, якщо той має можливість працювати вдома. Цим роботодавець економить на дорогих офісних приміщеннях та оснащенні робочого місця.

    5. Працівники британських підприємств отримали законне право цікавитися рівнем зарплати своїх колег. Роботодавці тепер зобов'язані розкривати всі дані про зарплату співробітників. Хоча експерти побоюються, що цей закон призведе до погіршення атмосфери в колективах.

    6. В Англії жінки отримують зарплату в середньому на 17 % меншу, ніж чоловіки. А жінки в Росії - на 26 % меншу.

    7. У багатьох європейських конторах і фірмах на стіні висить плакат з написом: "Пам'ятайте , зарплату ви отримуєте від клієнтів!".

    8 . Власник компанії Apple Стів Джобс був знаменитий на весь світ своєю легендарною зарплатою - всього 1 долар на рік. Правда, за заслуги перед компанією, рада директорів щорічно преміювала шефа сумою в розмірі 70 мільйонів доларів.

    Читайте також: "Арбузов шукає винних у крайніх зарплатних боргах".

    9. Автор книги "Аліса в країні Чудес" Льюїс Керролл випустив свою казку величезним на ті часи тиражем - 150 000 примірників. Після цього Керолл звернувся до керівництва коледжу, де він працював з проханням ... понизити йому зарплату. Тому що гонорарів від книги цілком вистачало на безбідне життя.

    10. Одного разу водії автобусів в Гонконгу, зажадали підвищення зарплати. В іншому випадку вони пригрозили, що стануть їздити не порушуючи правил дорожнього руху! Місцеві власті почали побоюватися , що на перевантажених вулицях міста це призведе до пробок . І підвищили зарплату водіям.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми