Робота. Зарплата. Пенсії Автор: uabiz Друкувати Коментарів: 2

Ветеранам війни підвищили пенсії

  • Джерело: tsn.ua.  → Ключові теги: пенсії

    Вже з 1 травня цього року інваліди війни II і III групи з числа учасників бойових дій у період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років та учасники бойових дій у період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, яким виповнилося 85 років і більше отримуватимуть підвищені пенсії.

    c83555262d_208225.jpgЩомісячна державна адресна допомога до пенсії виплачуватиметься у розмірі, встановленому для інвалідів війни I групи. Це передбачено постановою Кабінету Міністрів України від 13 березня 2013 р. № 151 "Про внесення зміни до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 28 липня 2010 р. № 656", - повідомляється на урядовому порталі.

    Відповідно до урядового документа у ветеранів Великої Вітчизняної війни вищеназваних категорій щомісячний розмір пенсійної виплати становитиме 2 тисячі 548 гривень.

    Водночас, учасникам бойових дій та інвалідам війни II і III груп, яким 85 років виповниться після 1 травня 2013 року, розмір підвищення пенсії буде збільшено при досягненні вказаного віку.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...

Коментарі


  • Их - настоящих уже нет! А на том свете деньги не нужны. Это чистая залипуха для лохов неумеющих считать!Типа 2013-1941 (или 1945) = ! И где они! Желаю властьимущим в старости жить так, как жили ветераны, во многом благодаря Вашей заботе.


  • да ладно, очередная замануха. помнится как что оранжевые, что регионалы перед выборами, в данном случае перед Днем Победы(как всегда), делают такую штуку: одноразовая помощь называется. вот будто бы повысили, а на самом деле один раз. они бедных ветеранов используют только ради пиара! позор. в СССР для ветеранов и пенсионеров было масса льгот, помимо того, что для всех еще и бесплатная медицина была. теперь только КПУ в своей Антикризисной программе могут востановить социальную справедливость.

Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми