Суспільство Автор: uabiz Друкувати

10 способів миттєво покращити своє життя

  • Джерело: vk.com.  → Ключові теги: Суспільство, життя

    Якщо Ви впровадите в своє життя ці десять способів, то воно миттєво зміниться, та ще й на краще.

    87987978.jpg1. Не робіть поспішних висновків. Ця звичка може ускладнити життя двома способами. По-перше, ми вважаємо, що знаємо, що відбудеться, тому відключаємо свою увагу, і починаємо діяти на основі цього припущення. Люди - погані віщуни. Більшість з їх припущень невірні, а звідси - і неправильні дії. Друга сторона цієї звички - ми загордилися, що вміємо читати думки, і начебто б знаємо, чому інші люди роблять, те, що вони роблять, або що вони думають. Це знову ж таки сильна помилка. Саме ця дурість руйнує відносини як ніщо інше.

    2. Не драматизуйте. Багато людей роблять з мухи слона, і відповідним чином реагують. Чому вони так роблять? Хто знає? Можливо, щоб виглядати і відчувати себе більш важливими. У кожному разі, це настільки ж безглуздо, наскільки і згубно.

    3. Не вигадуйте правил. Величезна частина всіх цих "треба" і "повинен", з якими ви носитесь, напевно марна. Все, що вони вам дають, так це нервовість і почуття провини. Навіщо? Цими уявними правилами, ви забиваєте мозок непотрібними перешкодами і дитячими порядками. А коли ви намагаєтеся перенести ці правила на інших, то перетворюєтеся в наляканого нудного скиглія або самовпевненого фанатика.

    4. Уникайте стереотипів і ярликів. Слова, які ви використовуєте, можуть вас підставити. Мова негативу і критики породжує таке ж мислення. Намагаючись втиснути речі в певні категорії, ви перестаєте бачити їх реальне значення, тим самим, обмежуючи своє мислення до абсолютної марності.

    5. Не будьте перфекціоністом. Життя не тільки "чорне або біле", або "все або нічого". У більшості випадків "достатньо" означає саме достатньо. Якщо будете шукати ідеальну роботу, то ви, швидше за все, ніколи її не знайдете. При цьому всі інші роботи будуть здаватися вам гіршими, ніж вони є насправді. Перфекціонізм - це ментальне захворювання, яке не дасть вам насолоджуватися, а буде кожного разу відправляти вас на пошуки того, чого немає.

    6. Не узагальнюйте. Одна-дві невдачі - ще не ознака постійного провалу. А випадковий тріумф не перетворює вас у генія. Одинична подія - добре чи погане - або навіть дві або три події не завжди служать ознакою затяжної тенденції. Як правило, речі є тим, чим вони є, і не більше того.

    7. Не приймайте близько до серця. Більшість людей, навіть ваші друзі і колеги, не говорять, не думають і не піклуються про вас 99% свого часу. Люди з вашої організації, чи ті, хто живуть по сусідству, напевно навіть ніколи про вас і не чули. Та, власне, і не хочуть чути. Життєві підйоми і спади, теплота і байдужість інших людей не мають особисто до вас ніякого стосунку.

    8. Не вірте емоціям. Те, що ви відчуваєте, не завжди є вірним показником того, що відбувається насправді. Просто тому, що ви це відчуваєте, не означає, що це правда. Іноді джерелом емоцій може послужити втома, голод, роздратування, або ж просто нежить. Почуваєте ви себе добре чи погано - майбутнє від цього не зміниться. Почуття можуть бути істинними, але вони не є істиною.

    9. Не піддавайтеся апатії. Тренуйтеся бути оптимістом. Якщо будете очікувати поганих речей у житті і на роботі, то ви їх знайдете. Негативний настрій - це те ж саме, що дивитися на світ через брудні окуляри, які спотворюють його. Це просто вражає, як можна побачити те, чого немає, якщо тільки почати шукати. І, звичайно ж, якщо ви почнете шукати позитивні речі, ви знайдете і їх теж.

    10. Не живіть минулим. Ця порада найважливіша з усіх: забудьте і живіть далі. Найбільше люті, розчарування, нещастя і розпачу в цьому світі походить від людей, що тримаються за минулі образи і проблеми. Чим більше ви будете прокручувати їх в думці, тим більшими вони вам здадуться, і тим гірше ви будете себе почувати. Забудьте і живіть далі. Зробіть це, і цим Ви позбавите минуле сили поранити вас.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми