Суспільство, Тарифи. Ціни. Штрафи, Продукти харчування Автор: RomanK Друкувати

У скільки обійдеться Новорічний стіл 2021

  • Джерело: finance.ua.  → Ключові теги: новорічний стіл

    У 2020 від святкування Нового року очікувати чогось незвичайного немає сенсу. Через карантин кафе та ресторани в новорічну ніч закриють свої двері відразу після опівночі.

    1918_0nxihfwaxqpix9mjppsr_r695x430.jpg (79.35 Kb)

    Більшість з нас зустрінуть 1 січня в колі рідних та близьких. При цьому розраховувати на бюджетне торжество все одно не варто: ціна продуктового кошика знову зросла.

    Експерти онлайн-сервісу MyCredit підрахували, у скільки обійдеться новорічний стіл, і поділилися лайфхаками, як заощадити на святкуванні.

    Складаємо меню: топ-10 страв з цінами

    Гастрономічний набір на новорічні свята давно складено, і він не втрачає актуальності. Ми вибрали найпопулярніші блюда та напої, і підрахували їх приблизну вартість на компанію з чотирьох осіб на грудень 2020 року.

    М’ясна і сирна нарізка — 180 грн
    Бутерброди з вершковим маслом та ікрою — 230 грн
    Олів’є — 120 грн
    Холодець — 150 грн
    Відбивні — 220 грн
    Картопля по-селянськи або пюре — 60 грн
    Шампанське (2 пляшки) — 250 грн
    Коньяк — 350 грн
    Кока-кола або соки — 50 грн
    Фруктова нарізка та солодощі — 150 грн
    За попередніми підрахунками вартість святкового столу складе 1760 грн. На ділі ціна свята виявиться набагато вищою, адже в новорічну ніч особливо хочеться потішити себе смаколиками та гідно зустріти гостей.

    Правила новорічної економії

    Щоб не витратити всю зарплату в Новий рік, фахівці MyCredit радять дотримуватися простих правил:

    1. Складайте списки покупок. Перш ніж вирушити на ринок або в супермаркет, випишіть всі необхідні інгредієнти та розрахуйте їх граммовку. Так ви не купите зайвого і нічого не забудете.

    2. Відстежуйте акції. У передноворічні дні легко знайти знижки та акційні пропозиції. Для магазинів це відмінна можливість залучити клієнтів, а для покупців — шанс заощадити на окремих товарах.

    3. Не ходіть в магазин з компанією. Звичайно, бродити від стелажа до стелажу з візком — не саме захоплююче заняття. Але роблячи покупки на самоті, ви зможете без поспіху перевірити терміни придатності та проаналізувати ціни.

    4. Купуйте продукти в різних місцях. Не забувайте, що крім мережевих супермаркетів є невеликі магазини і ринки, на яких можна знайти якісні та бюджетні продукти — сири, рибу і м’ясо.

    Що робити, якщо грошей не вистачає?

    Новорічне диво не народжується само по собі — для його створення потрібні фінансові витрати. Якщо на подарунки, прикраси для будинку та новорічний стіл пішла вся зарплата, звертайтеся в сервіс онлайн-кредитування MyCredit. Тут можна в будь-який час доби взяти кредит до 15000 грн за паспортом та ІПН. Процес оформлення повністю відбувається в онлайні, гроші нараховуються на карту будь-якого банку протягом 15 хвилин.

    У новорічні свята MyCredit не тільки кредитує на кращих умовах, а й дарує подарунки. Кожен, хто з 10.12.2020 по 21.01.2021 оформить позику від 1000 грн, зможе взяти участь у розіграші класних гаджетів — робота-пилососа, бездротових навушників, планшета, смартфонів та телевізора Samsung з діагоналлю 43 дюйма! Щоб взяти участь в акції, переходьте на сайт MyCredit, беріть гроші в борг на кращих умовах і шукайте на інтерактивній ялинці подарунки до душі.

    Підведемо підсумки

    Крім приємних клопотів, напередодні Нового року нас чекають серйозні витрати. Якщо ви хочете влаштувати незабутнє свято для себе і близьких, спробуйте заручитися фінансовою підтримкою. У MyCredit ви отримаєте кошти в будь-який час доби, і проблеми не затьмарять святкування.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми