Суспільство Автор: RomanK Друкувати

Скільки коштує відпочинок у 2021

  • Джерело: finance.ua.  → Ключові теги: суспільство

    Головна перепустка для відпочинку на морі у 2021 — зовсім не паспорт чи авіаквитки, а негативний тест на коронавірус. Це ніби віза, яка відкриває двері до літнього відпочинку. Вартість одного ПЛР тесту на Covid-19 стартує від 750 грн.

    9915_8a4253f3f56928d4cba94aaef656f8a56014ca23.jpg (.68 Kb)

    Кіпр. Якщо ви з ним вирушаєте до Кіпру, то одразу після виходу з літака вас попросять зробити ще один тест, прямо в аеропорту -це коштує 30 євро.

    Аналітики зазначають, що ціни на тури до Кіпру цього літа не зросли. Відпочинок на двох обійдеться приблизно від 620 євро за тризірковий готель зі сніданком, перельотом, трансфером і страховкою.

    Величезна триповерхова вілла на березі моря для 8 осіб із оглядовим майданчиком на даху коштуватиме від 150 до 400 євро за день в залежності від сезону.

    Туреччина. Ця країна, за підрахунками експертів, є дешевшою для українських туристів. Для сім’ї з двох осіб на відпочинок у Туреччині треба 1000 євро — це за тиждень у п’ятизірковому готелі за системою аll inclusive.

    «Четвірка» і «трійка» обійдуться ще дешевше. Тут можна знайти тури менше ніж за 600 євро на двох.

    ПЛР-тести доведеться робити перед вильотом до країни. Це плюс 30 євро до вартості вашої поїздки на людину.

    Єгипет. За популярністю відпочинку на морі в 2021 році серед українців на п’яти Туреччині наступає Єгипет. Влітку у цій країні сезон іде на спад через спеку. Разом із цим дешевшають і тури для мандрівників.

    До Єгипту зараз можна полетіти десь за 600 доларів на двох. Це вартість проживання у 5-зірковому готелі, але можна знайти і дешевше.

    Також популярні напрямки — Чорногорія (650 євро) та Албанія (апартаменти від 20−25 євро).



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми