Суспільство Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

9 креативних ідей для заощадження у малому бізнесі

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: малий бізнес, бізнес, поради

    Навчіться завчасно скорочувати витрати , це допоможе вам краще підготуватися до можливих фінансових негараздів .

    vfk.jpg

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як можна швидко продати бізнес через інтернет?

    При спробі заснувати свій бізнес, підприємці шукають способи, як скоротити витрати. Деякі заходи зі скорочення витрат очевидні, інші - ні. Знаючи творчі шляхи, на чому малий бізнес готовий заощадити гроші, можна істотно вплинути на чистий прибуток компанії.

    Використовуйте віртуальний офіс

    Віртуальні офіси стають все більш популярними. Віртуальний офіс дозволяє власникові бізнесу володіти фізичною адресою і мати доступ до конференц-залів, але при цьому немає потреби платити повну вартість оренди комерційної нерухомості. Багато віртуальні офіси включають у вартість оренди і використання оргтехніки. Звичайно, ви не отримаєте всі переваги оренди власного офісу, але ви можете заощадити значну суму грошей, якщо ви не плануєте часто використовувати офісні приміщення.

    Поділіться офісом

    Якщо оренда віртуального офісу для вас не варіант, то зберегти свої гроші можна просто розділивши оренду офісного приміщення з іншою компанією. При виборі сусіда по офісу звертайте увагу на тих, хто розділяє ваші бізнес-інтереси, що зробить досвід ведення бізнесу легше. Можливо, надалі ваш "сусід по кімнаті" стане надійним бізнес- партнером.

    Придбайте б / у меблі

    Купівля уживаних меблів та офісного обладнання дозволяє заощадити непогані гроші. Нова офісні меблі коштує дорого, але ви можете знайти хороші пропозиції на Інтернет-сайтах оголошень або в спеціалізованій пресі. Багато компаній продають майже нові меблі в три рази дешевше.

    Наймайте тимчасових співробітників або підрядників

    Витрати на персонал також можна скоротити. Замість прийому на роботу нового співробітника на повний робочий день або ж постійних працівників наймайте тимчасових, які працюють неповний робочий день або незалежних підрядників. У більшості випадків, на таких співробітниках можна неабияк заощадити на податках і соцвнески.

    Використовуйте недорогий маркетинг

    Деякі компанії пропонують безкоштовні або за цілком символічну плату візитні картки та інші маркетингові послуги на вибір клієнтів. Просто зв'яжіться з Інтернет-друкарнею, яка пропонує хороші ціни на візитки, буклети, листівки та інші важливі рекламні матеріали. Деякі комп'ютерні програми також дозволять самостійно створювати і друкувати ваші власні рекламні матеріали у себе вдома.

    Безкоштовні юридичні послуги

    Для вирішення простих правових колізій, щоб дізнатися інформацію і отримати консультацію, відвідуйте безкоштовні юридичні сайти. Мінімальний юридичний лікнеп ви, звичайно ж, отримаєте, коли будете реєструвати вашу компанію. Держоргани проінформують вас про необхідні процедурах ліцензування та дозволах, необхідних для вашого бізнесу.

    Використовуйте безкоштовне програмне забезпечення

    Якщо вам потрібно певне програмне забезпечення для запуску вашого бізнесу, використовуйте програми з відкритим початковим кодом. Вони теж можуть бути повноцінними, ефективними і зручними. Завантажте безкоштовні електронні таблиці, текстові редактори і програми для ведення бухгалтерського обліку. У безкоштовної версії, звичайно, менше можливостей, ніж в платній, але цього програмного забезпечення для малого бізнесу буде більш ніж достатньо.

    Працюйте за бартером

    Знайдіть інші підприємства України у вашому районі і працюйте по бартеру. Бартер дозволяє міняти послугу на послугу і товар на товар з іншими власниками бізнесу. Таким чином можна зберегти чималі гроші, тим більше якщо у вас немає необхідності наймати незалежних підрядників. Ви також можете домовитися з іншими бізнесменами і ділитися клієнтами один з одним.

    Створіть власний веб-сайт

    Власники бізнесу, які потребують простому сайті, можуть розробити свої власні, використовуючи онлайн-інструменти для веб- дизайну. Більшість Інтернет-компаній вимагають від клієнтів невелику щомісячну плату за хостинг. Виберіть готовий шаблон, додайте інформацію про ваш бізнес і сайт готовий. Створення власного сайту дозволяє економити сотні доларів.

    Нагадаємо, раніше "Бізнес" писав, що малий та середній бізнес залишать у спокої на один рік.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми