Суспільство Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

9 мотиваційних звичок для ділової людини

  • Джерело: vk.com.  → Ключові теги: Бізнес, успіх, звички

    Для того, аби досягнути успіху в бізнесі, необхідно дотримуватись простих, але дуже потрібних правил, що мають стати повсякденними звичками.

    men.jpg

    1.Ранній підйом
    Всі успішні люди - ранні пташки. Щось особливе й магічне є в ранньому підйомі. Ця частина дня, коли ще світ не прокинувся. Ті, хто встає до світанку сонця, стверджують, що їх життя є повноцінним.

    2.Читання
    Якщо в день замінити годину сидіння перед телевізором або комп'ютером на читання корисної та цікавої книги, то ви станете найрозумнішою людиною серед свого оточення. Як сказав Марк Твен : "Людина, яка не читає хороших книг, не має переваг перед людиною, яка не вміє читати".

    3.Уміння спрощувати
    Спрощення - це усунення непотрібного. Необхідно вміти спрощувати все, що можливо. Це очистить пам'ять і почуття, ви менше будете переживати і нервувати.

    4.Сповільнення
    Насолоджуватися життям в постійному стресі і хаосі неможливо. Знайдіть для себе тихе час , зупиніться , прислухайтеся до себе і свого внутрішнього голосу. Уповільніть темп життя, і тоді все, за чим ви гналися, само наздожене вас.

    5.Тренуйтеся
    Регулярна активність зберігає здоров'я. Якщо у вас зараз немає часу на тренування, рано чи пізно ви все одно почнете їх робити, щоб підтримувати своє здоров'я. Спортом можна займатися не тільки в тренажерних залах, але і вдома.

    6.Щоденна практика
    Чим більше людина практикується, тим більш вдалим він стає. Адже удача - це те місце, де практика зустрічається з можливостями. Без практики неможливо виразити свій талант. Практикуючись , ви завжди будете готові скористатися можливістю показати свій талант.

    7.Оточення
    Саме ця звичка здатна прискорити ваш успіх. Оточіть себе позитивними, енергійними людьми. Вони - найкраща підтримка, мотивація та корисні поради. У години депресії спілкування зі своїми друзями здатне підняти вас на ноги.

    8.Заведіть журнал подяк
    Це звичка, здатна творити дива. Подякуйте за все, що у вас є, і прагнете до кращого. Дяка сприяє появі нових приводів для радості. Перед сном записуйте по одній речі, за яку ви вдячні.

    9.Будьте наполегливі
    Едісон зробив 10 000 невдалих спроб, перш ніж винайти електричну лампочку. Уолту Діснею для першого Діснейленду довелося вислухати 303 відмови від різних банків, перш ніж він домігся бажаного. 134 видавця відхилили книгу Дж. Кенфілд і Марка В. Хансена "Курячий бульйон для душі", перш ніж вона стала світовим бестселером. Якщо ви хочете домогтися бажаного, будьте наполегливі і не здавайтеся!

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правила для того, щоб стати багатим



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми