Суспільство Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Бізнес-гороскоп для України на 2014 рік

  • Джерело: segodnya.ua.  → Ключові теги: бізнес, Україна

    Що чекає Україну у Новому році? Як розвиватимуться політичні та економічні події в нашій країні? На ці та багато інших питань відповідає відомий астролог, директор Українського астрологічного інституту Павла Глоби Ігор Нікішин.

    k.jpg

    Країну чекають нові майдани

    2014 рік за східним 12-річному календарем - рік Коня, для більшості людей належить вельми активний. Він сприятливий для впровадження нових ідей, реалізації планів, проектів. Не можна уникати активних і рішучих дій, реформ, особливо коли в них виникне гостра необхідність. Працювати потрібно з максимальною віддачею і кипучою енергією. Для творчих людей наступає дуже продуктивний час, рік сприятливий для публічної роботи.

    Удача чекає не авантюристів, а людей "збалансованих" - що діють, не тільки з позиції розуму, але ще й за велінням серця. Рік хороший для любові. Шлюби, укладені в цей час, вважаються вдалими - якщо вони не розвалюються відразу, то проіснують довго.
    До негативних характеристиках року відноситься велика кількість конфліктних ситуацій, суперечок, полеміки, навіть виплесків безглуздої злоби, бійок.

    Час бунтів

    У політиці 2014-й - рік бунтів, протестів проти влади, невизнання її як такої. Багато будуть надмірно поспішні у висновках, занадто різання в діях, керуючись емоціями. Важливо доводити справи до кінця, не кидаючи на половині шляху.

    2014 -й - рік великих публічних стовпотворінь, гучних судових процесів, відвертих викриттів. У такі роки, як цей, багато носіїв зла піддаються заслуженому покаранню. Так що це ще й рік торжества справедливості.

    Що чекає Україну

    У нашій країні продовжиться раніше спрогнозована мною політична криза, що плавно переходить в передвиборну кампанію. Фактично вона, як політичне шоу активно почнеться вже з середини року.

    Загалом у 2014-му видно протести населення, поділ у суспільстві, навіть продовження "майданів". Дострокових виборів, імпічменту, відставки президента за зірками в 2014 -му не спостерігається. Тим більше не видно розпаду країни.

    А ось неодноразова зміна складу уряду більш ніж імовірна. Для політичного довгожителя прем'єр-міністра Азарова - це рік завершення активної політичної кар'єри. Його становище хитке, у нього є ризик піти з посади у березні, але він може і затриматися майже до кінця року.

    Чинна влада, насамперед в особі Януковича, буде зміцнюватися, президент буде домовлятися з усіма, одночасно ведучи жорстку боротьбу з явними опонентами.

    Незважаючи на продовження різнобічних переговорних процесів, раніше 2015 року Україна не вступить до Митного Союзу; угоди про асоціацію з ЄС зірки теж не обіцяють.

    Обвалу не буде

    Що стосується курсу гривні, то обвалу не передбачається, імовірна лише незначна девальвація. Видно зовнішні вливання в економіку; фінансова ситуація в державі залишається складною, але стабільною.

    Періоди спаду ділової активності у більшості людей, коли краще не починати нових справ, а сконцентруватися на завершенні старих справ чи відпочинку :

    7-28 лютого
    7 червня - 1 липня
    5-25 жовтня

    Ці дати пов'язані з підвищеною аварійністю, вірогідні катастрофи, незаплановані події, кардинально змінюють хід поточних подій :
    15, 22-23, 30-31 січня.
    6-7 і 26 лютого
    20-22 квітня
    12 , 19 , 27 липня
    16 жовтня
    27 листопада
    3 і 15 грудня



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми