Суспільство Автор: Ivasenko Друкувати Коментарів: 2

Чи приїдуть цього літа в Крим туристи?

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: туризм, Крим

    Зважаючи на політичну, економічну, а тепер ще й військову нестабільність в країні вже зараз спостерігається різке падіння попиту як на внутрішні, так і на закордонні путівки.

    505534285.jpg

    У ситуації, яка сформувалась найбільше постраждає туристичний сезон в Криму. Але насправді, ситуація не така критична, як здається на перший погляд. На думку експертів, якщо найближчим часом все стабілізується, то сезон на півострові відбудеться.

    На засіданні Кабміну прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що курортного сезону цього року в Криму фактично не буде через події на півострові. Тому уряд України буде збільшувати дотації для автономії.

    Для порятунку курортного сезону в Криму курортне відомство розробило низку заходів. Серед них - створення постійно діючого центру інформації. Пропонується встановити відеокамери, що фіксуватимуть все, що відбувається на кримських набережних і в деяких об'єктах розміщення, і транслювати все це в режимі онлайн в інтернеті і на телеканалах.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київ продовжує перераховувати гроші Криму

    "Давайте з Криму створювати альтернативне інформаційне поле, яке сьогодні навколо нас створюють політики. Єдино правильний шлях - це говорити правду. Нам потрібно постійно інформувати тих, хто цікавиться Кримом " , - зазначив в.о. міністра курортів і туризму АРК Олександр Лієв.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...

Коментарі


  • Да русские приедут как миленькие,они любят военных,,украинцев и белорусов не будет,иностранцев тоже,так что курорт для своих родных!


  • Только толку от русских, они же нищие, за копейку удавятся, набухаются, наригають, да еще и морду побют

Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми