Суспільство, Фото Автор: uabiz Друкувати Коментарів: 1

Чоловік без обох рук і ніг став мільйонером (ФОТО)

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Нік Вуйчич, фото

    Нік Вуйчич - чоловік, що не має обох рук від самого народження. Проте для нього це не важливо. Він досягнув великого успіху і мільйонів попри це.

    Це був їхній довгоочікуваний первісток. Батько був присутній при пологах. Він побачив плече немовляти не має руки. Борис Вуйчич зрозумів, треба зараз же вийти з кімнати, щоб дружина не побачила, як він змінився на обличчі. Він не міг повірити своїм очам.

    У Ніка була тільки подоба стопи замість лівої ноги. Завдяки цьому хлопчик навчився ходити, плавати, кататися на скейті, грати на комп'ютері і писати. Батьки домоглися, щоб сина взяли в звичайну школу. Нік став першою дитиною-інвалідом у звичайній австралійської школі.

    У вісім років Ніколас вирішив покінчити з життям. Він попросив маму віднести його у ванну.

    "Я повертався обличчям у воду, але втриматися було дуже складно. Нічого не виходило. За цей час я представив картину свого похорону - ось стоять мої тато і мама ... І тут я зрозумів, що не можу себе вбити. Все, що я бачив від батьків - це любов до мене2.

    Більше Нік не намагався покінчити з собою, але все думав - навіщо ж йому жити. Він не зможе працювати, не зможе взяти за руку свою наречену, не зможе взяти свою дитину на руки, коли та заплаче.

    Якось мама прочитала Ніку статтю про тяжко хвору людину, яка надихала інших жити. "Тоді я усвідомив, я - не просто людина без рук і ніг. Я - творіння Боже. І не важливо, що думають люди".

    У дев'ятнадцять років Нік вивчав фінансове планування в університеті. Одного разу йому запропонували виступити перед студентами. На промову відвели сім хвилин. Вже через три хвилини дівчата в залі плакали. Одна з них ніяк не могла припинити ридання, вона підняла руку і запитала: "Можна мені піднятися на сцену і вас обійняти?". Дівчина підійшла до Ніка і стала плакати у нього на плечі. Вона сказала: "Ніхто ніколи не говорив мені, що любить мене, ніхто ніколи не говорив мені, що я гарна така, яка є. Моє життя змінилося сьогодні".

    На своїх виступах він часто говорить: "Іноді ви можете впасти ось так" - і падає обличчям у стіл, за яким стояв. Нік продовжує:

    "У житті трапляється, що ви падаєте, і, здається, піднятися немає сил. Ви замислюєтеся тоді, чи є у вас надія ... У мене немає ні рук, ні ніг! Здається, хоч сто разів я намагався б піднятися у мене не вийде. Але після чергової поразки я не залишаю надії. Я буду пробувати раз за разом. Я хочу, щоб ви знали, невдача - це не кінець. Головне те, як ви фінішуєтее. Ви хочете фінішувати сильними? Тоді ви знайдете в собі сили піднятися - ось таким чином". Він опирається чолом, потім допомагає собі плечима і встає. Жінки в залі починають плакати.

    Десять місяців на рік він у дорозі, два місяці вдома. Він об'їздив більше двох десятків країн, його чули більше трьох мільйонів людей - у школах, будинках престарілих, тюрмах. Буває, Нік говорить на мільйонних стадіонах. Він виступає близько 250 разів на рік. У тиждень Нік отримує близько трьох сотень пропозицій про нові виступи. Він став професійним оратором.

    12 лютого 2012 Нік Вуйчич одружився на Канае Міахаре. А нещодавно у нього народився син.

    htytt3.jpge1d161969a.jpg

    nick-vujicic-11.jpg

    nick-vujicic-16.jpg



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...

Коментарі


Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми