Суспільство Автор: admin Друкувати

Інкасатор Укрпошти захистив від бандитів 13 мішків з грошима

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Інкасатор, Укрпошта

    У п'ятницю вранці в Миколаєві розвернувся бойовик у дусі бандитських 90-х. Вранці інкасаторська "Газель" Укрпошти проїжджала по дворах на вулиці Будівельної. Раптом їй перегородив дорогу синій Daewoo. "Газель" стала здавати, щоб його пропустити, але в цей момент вискочили двоє молодиків у зеленій камуфляжній формі, масках, рукавичках і почали стріляти в лобове скло інкасаторів.

    1425_0.jpg
     
    - Бандити були озброєні двома пістолетами, - розповіло джерело в міліції. - Водій "Газелі" відразу ж отримав смертельне поранення. Сидів поруч інкасатор встиг впасти обличчям на приладову панель, а його напарник відкрив вогонь у відповідь.
     
    Стрілок виявився вмілим - один з грабіжників похитнувся, зробив кілька кроків і впав. Другий кинувся бігти, але кулі наздогнали його в спину на відстані 20 метрів, убивши наповал. Коли до місця приспіла швидка, поранений нальотчик був ще живий. Але незабаром помер у реанімації.
     
    Мешканці навколишніх будинків вважають, що до нападу грабіжників підштовхнув небезпечний маршрут руху машини. Район, де розігрався бойовик, з розряду спальних. Старі двоповерхівки, школа, дитячий садок ... Пару років тому тут не їздили службові машини, а слідували за іншою, більш широкою дорогоюі, яка проходить повз дев'ятиповерхівки, яку прозвали "міліцейським домом". Піклуючись про свій спокій, його мешканці встановили шлагбаум. І машини Укрпошти почали їздити по глухих дворах.

    Бандити влаштували засідку в тихому закутку між школою і дитсадком. Очевидно, вони були добре обізнані, що відділення, куди прямувала "Газель", було першою точкою за маршрутом машини, в якій знаходилися 13 мішків з грошима - орієнтовно це близько 4 мільйонів гривень.
     
    Як стало відомо в міліції перевіряють версію, що в Укрпошті у бандитів міг бути навідник.
     
    Про те, що злочин готувався заздалегідь, свідчить ще один трагічний факт: у той же день біля села Зайчівське на околиці Миколаєва знайшли труп таксиста - власника машини, яку злочинці використовували при нападі. Очевидно, вони викликали таксі за місто і всадили в водія кулю, щоб заволодіти авто.
     
    - Ми вдячні 29-річному Олександру Щербині за те, що він знешкодив грабіжників і захистив державні кошти, - каже помічник директора миколаївської Укрпошти Євген Воробйов. - І щиро співчуваємо рідним загиблого Анатолія Мандрука, якого будемо пам'ятати як дуже сумлінного працівника. Ми будемо допомагати його сім'ї.
     
    Миколаївський сайт "Преступности. НЕТ" повідомив з посиланням на свої джерела, що один з нападників раніше працював у СБУ. Це 31-річний Васильєв, звільнений з органів цієї весни. Іншому учаснику 29 років, він затримувався за хуліганство.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми