Суспільство, ЖКГ та благоустрій Автор: Ната Друкувати Коментарів: 2

Каськів розповів про вигоди України від підготовки до Олімпіади-2022

  • Джерело: zik.ua.  → Ключові теги: Владислав Каськів, Олімпіада-2022, Борис Колесніков

    В Україні буде створено окремий орган державної влади, який опікуватиметься проектом "Олімпійська надія-2022". Цим органом керуватиме віце-прем’єр Борис Колесніков.

    imagnpgeivu3es.jpeg"Олімпіада-2022 – це надія. У будь-якому випадку ми будемо переможцями, ставлячи собі таке завдання. Ми отримаємо два висококласні курорти, на які приїжджатимуть туристи. Отримаємо 400 млн євро прямих іноземних інвестицій. Регіональний валовий продукт у Львівській області зросте на 3%. І дасть Бог, колись, якщо не у 2022 році, отримаємо право на проведення Олімпіади", – заявив голова Держагентства з інвестицій та управління національними проектами Каськів.

    За його словами, фінансування цього проекту з державного бюджету розпочнеться тільки тоді, як Україна отримає право на проведення Олімпіади.

    "Ми таким чином вибудували концепцію підготовки до Олімпіади, щоб вона відповідала сучасному економічному стану держави. На першому етапі будуть реалізовуватися проекти коштом інвесторів. Після того, як Україна отримає цей шанс, включиться бюджетне фінансування", – запевнив Каськів.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...

Коментарі


  • А че в мире уже Разрешают проводить олимпиады "странам третьего мира"-нищим и безперспективным???.Нас к Африканцам прировняли.Мы недоедаем.Мы умираем на 20 лет раньше всего мира.Каськив глаза протри.


  • Настроили за мои деньги (и других налогоплательщиков) гостиниц аэропортов и прочей уйни. Нахрен она мне?????? Гос долг растет, а они парят... НЕ ПОДДЕРЖИВАЮ!!!! !

Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми