Суспільство Автор: uabiz Друкувати

Незвичайне застосування звичайних речей

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Корисні поради

    Кожна людина зустрічається з побутовими проблемами ледь не щодня. Ми намагаємось знайти найращий спосіб для того, аби їх позбутись. Шукаємо, шукаємо.. Проте зовсім не задумуємось, що авирішення нашої проблеми у нас під рукою.

    ydgpawiscpy.jpg1. Чайні пакетики як освіжувач повітря: складіть кілька використаних чайних пакетиків у банку і поставте в холодильник - вони абсорбують неприємні запахи. 

    2. Перекис водню як плямовивідник: з появою відбілювача за перекисом водню залишилася тільки роль антисептика. Насправді, він прекрасно служить і в якості дезинфікуючого засобу, і в якості засобу для виведення плям. 

    3. Дитячі вологі серветки для очищення гаджетів: перш ніж купувати спеціальні засоби для протирання електронних пристроїв, спробуйте дитячі вологі серветки - вони справляються нітрохи не гірше. 

    4. Пиво як приманка для слимаків: позбутися від слимаків можна, залишивши на ділянці відкриті банки з пивом. Слимаки заповзуть в пастку самі. 

    5. Кориця проти мурах: забудьте про дорогі засоби побутової хімії: якщо хочете позбутися від мурашок, розсипте трохи кориці в місцях, уподобаних комахами. 

    6. Зубна паста як засіб для чищення: зубна паста чудово очистить металеві поверхні ванни і кухні, а також допоможе позбавитися від запаху часнику на руках. 

    7. "Алка-Зельцер" як приманка для риби: може здатися дивним, але якщо кинути кілька таблеток Алка-Зельцер у воду, де ви рибалите, то шанси на великий улов зростуть. 

    8. Чайні пакетики проти бородавок: дубильна кислота, що міститься в чайному листі, може позбавити вас від бородавок. Три рази в день прикладайте до них теплий пакетик і тримайте 15 хвилин. 

    9. Банани додадуть блиск столовому сріблу: протріть столовий прилад внутрішньою стороною бананової шкірки і побачите, як він засяє. 

    10. Мед проти мікробів: деякі сорти меду можуть досить ефективно замінювати антибактеріальні засоби і сприяти загоєнню ран. 

    11. Аспірин проти свербіжу: подрібніть таблетку аспірину, додайте трохи води і нанесіть суміш на місце укусу комара. 

    12. Сода для чищення зубів: вона не тільки освіжить подих, але й відбілить зуби. 

    13. Крем для рук надасть взуттю блиску: крем для рук не тільки надасть блиск, але і зробить шкіру вашого взуття м'якою та еластичною.

    14. Деревне вугілля як освіжувач повітря: вугілля допоможе зберегти повітря чистим і свіжим - хоч в холодильнику, хоч в автомобілі. 

    15. Оцет для миття кісточок: відмочіть брудні синтетичні кисті в гарячому оцті протягом 30 хвилин, а потім промийте гарячою мильною водою, і вони стануть як нові. 

    16. Паперові фільтри для кави відмиють вікно: при митті вікон використовуйте кавові фільтри - після них не залишається смуг і розводів. 

    17. Алюмінієва фольга для заточування ножиць: складіть лист фольги в кілька разів і поріжте її ножицями, і леза стануть гострішими.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми