Суспільство Автор: profi Друкувати

Побачити Париж, і не стати банкрутом...

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Париж, туризм, ціни

    Париж - це місто романтики і гламуру, а також і одна із найдорожчих столиць не тільки Європи, але й світу. Як відпочити у цьому чудовому місті й не витратити усіх грошей? Для цього є кілька порад.

    ooiitry.jpg

    1. Скажіть "ні" континентальним сніданкам.
    Знайти дешевий готель в Парижі непросто. Щоб хоча б трохи знизити ціну на проживання, відмовтеся від включених континентальних сніданків. Це всього лише кава з круасаном, а доплачувати за них доводиться інший раз по 12 євро в добу на людину.
     
    2. Вечеря: вино замість газованої води

    У Парижі воно в багатьох випадках краще, ніж газована вода . По-перше, автентично, по-друге, реально коштує набагато менше, ніж в Україні.

    3. Де купувати сувеніри ?

    Купивши пам'ятні подарунки на блошиному ринку, заощадите пристойну суму. І відмовтеся від відвідування Porte de Clignancourt, адже це місце не дешеве. Віддайте перевагу Porte de Vanves, де і ціни нижчі, і подарунки оригінальніші.

    4. Шопінг

    Одним з найдешевших місць для шопінгу в Парижі вважається аутлет Ла Валле Вілладж (один з аутлетів мережі Chic Outlet Shopping ). Однак, там не завжди (точніше - майже ніколи ) вдається знайти модну гарну річ потрібного розміру. В Парижі є ще непогані комісійні магазини, наприклад, Alternatives або Chercheminippes, де якісний одяг, який ще не встиг вийти з моди, продається за зниженими цінами.

    5. Транспорт
    Найбільш очевидний варіант - придбати Paris Visite , яка покриває не тільки транспортні витрати, але і безкоштовне відвідування безлічі музеїв і галерей, а також дає знижки в магазинах і ресторанах. Краще скористатися пропозицією паризького метрополітену, у якого досить гнучка система знижок на купівлю транспортного абонементу.

    Читайте також: "У Парижі з'явиться найбільший хостел у світі".

    6 . Музеї
    Сайти більшості великих музеїв Парижа містять детальну інформацію про те, в які дні скарбниці світового мистецтва відкрито безкоштовно для відвідувачів. Намагайтеся угадати під них свій візит. Це цілком можливо і дозволить заощадити до 50-100 євро (залежно від тривалості перебування в Парижі і вашого інтересу до живопису та історії) .

    7. Зв'язок та Інтернет
    У Парижі недорогі Інтернет-кафе, проте, вони не підходять для голосового спілкування в Skype. Для спілкування з близькими і колегами можна користуватися безкоштовним wi - fi, точки доступу до якого є в багатьох парках і скверах (список і час роботи потрібно уточнювати).



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми