Суспільство Автор: profi Друкувати

ТОП-10 найкращих міст світу для гурманів

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: міста світу, гурмани, їжа

    Гурманам, які обожнюють подорожі, цікаво буде дізнатися про міста світу, які славляться найкращою кухнею.

    522313764_5a8b7a7a2c_o.jpg

    Як стверджує видання "UBR", цей рейтинг виглядає так:

    1. У Нью-Йорку давно вже змішалися безліч гастрономічних культур. Всього в місті близько 10000 закладів, де можна смачно поїсти. І в кожному з них вам запропонують свою "коронна страва".

    2. Ліон - це місто найвишуканіших французьких вин і кулінарних страв. Приготування їжі тут зведено в ранг мистецтва.

    3. Токіо - рай для любителів екзотичної кухні і рибних страв. Щодня тут продається п'ять мільйонів фунтів риби. Більша її частина служить для приготування суші.

    4. Барселона приємно здивує вас стравами каталонської кухні. Тут знаходяться "Boqueria" і "Санта Катерина". Це великі продовольчі ринки, які були визнані найкращими в світі.

    5. Сан - Себастьян - це місто, де до приготування їжі ставляться дуже серйозно. З ранку тут краще відвідати місцевий продовольчий ринок "La Brecha", а ввечері повечеряти в затишному ресторанчику, дегустуючи місцеві вина.

    6. Кухня Парижу така ж вишукана, як і саме місто. Подорожуючи по французькій столиці, обов'язково покуштуйте жаб'ячі лапки, суп із цибулі і не забудьте відвідати місцеві кондитерські.

    7. Ресторанний бізнес Лондона один з найрозвиненіших і процвітаючих у всьому світі. Тут живуть і творять такі "гуру кулінарії" як Гордон Ремсі і Джеймі Олівер.

    8. У Копенгагені знаходиться дуже відомий ресторан "Нома". Він входить до десятки кращих світових закладів подібного типу. Але навіть у найменшому кафе тут вам запропонують вишукані і дуже смачні страви.

    9. Кухня Бангкоку дивує туристів несподіванкою і різноманітністю смаків. В одній стравіі тут можуть поєднуватися кислий, солодкий, солоний і пряний смак.

    10. Сан-Паулу давно славиться на весь світ своїми гострими стравами національної кухні. Але в результаті масових міграцій, початок яких довелося на 1800 рік, тут відбулося повне змішання кулінарних стилів. Тому місто зможе вас здивувати різноманітністю шикарних страв з незабутнім смаком.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома
Натяжные потолки — это современное и практичное решение для обновления интерьера вашего дома. Они представляют собой полотно, натянутое на металлическ...
Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі
Венчур білдер CLUST оголосив про співпрацю з відомим українським брендом вітамінів і дієтичних добавок Perla Helsa та вихід на ринок Польщі. Тестувати...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми