Суспільство Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

ТОП-5 ознак ефективного підприємця

  • Джерело: ubr.ua.  → Ключові теги: бізнес, поради бізнесменам, топ

    Усі підприємці, як сніжинки: у природі не існує двох однакових історій успіху. Але журнал "Entrepreneur" з усього масиву досвіду і знань, накопичених протягом останніх років, вибрав п'ять головних характеристик ефективних підприємців, що їх об'єднюють.

    cuk.jpg

    Вони оточують себе однодумцями

    Підприємці усвідомлюють той факт, що поодинці їм багато чому не добитися. Гаутам Гупта (Gautam Gupta), головний виконавчий директор компанії NatureBox, каже, що особисті прагнення та спільні цінності з колегами будуть вас підтримувати на самому початку, коли наваляться довгі години роботи і важкі дні. Цей ентузіазм перетвориться в позитивний споживчий досвід. І це саме те, що побудує ваш бізнес.

    Вони знають про себе все

    Коли ви знаєте свої сильні і слабкі сторони, ви краще підготовлені до формування команди однодумців. Команди, яка вигідно доповнює вас і може допомогти в досягненні наміченої мети. Незалежно від того, хто ви - "помічник", "посередник" або "ведучий". Cтартап-ментор Мартін Цвіллінг (Martin Zwilling) переконаний, щоб досягти найвищого лідерського потенціалу, ви зможете залишатися чесні з самим собою, а не намагатися відповідати уявленню інших людей про вас.

    Вони - справжні фахівці

    Успішні підприємці ніколи не припиняють вчитися і домагатися більшості спеціалізованих знань. Стівен Кей (Stephen Key), співзасновник компанії InventRight LLC, каже, що коли ви роками працюєте в одній і тій же індустрії, а тому ви знаєте її історію. Знання того, що було "до", можуть допомогти вам визначити, як можна і необхідно рухатися вперед. Тим часом ви побудуєте мережу відносин для підтримки своїх майбутніх починань, особливо коли настануть гірші часи. Бо ці зв'язки - безцінні.

    Вони діють

    Дуже багато вам відмовлять, але ви не повинні бути одним з них. Льюїс Хоус (Lewis Howes), творець LinkedInfluence, каже, що дія може позбавити вас від страху, нерішучості і сумнівів. Пам'ятайте, що нам надано обмежений запас енергії і часу, тому необхідно концентруватися на досягненні мети: зростання і просування. Крім того, якщо ви не впевнені в собі, то як ви можете надихати інших?

    Вони помиляються

    Страх невдачі може бути паралізуючим. Але те, що виглядає помилкою, може привести вас до наступної геніальній ідеї.

    "Занадто багато людей приймають поразку як знак, що пора здаватися. Цим людям далеко не піти. Успішні люди відрізняються один від одного здатністю піднятися і задати жару, інші - йти далі з планом дій, як наступного разу стати ще успішніше, - говорить Бред Шугарс (Brad Sugars), засновник і голова ActionCOACH, консалтингової компанії.

    Нагадаємо, раніше "Бізнес" публікував ТОП-5 найгірших менеджерів 2013 року



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми