Суспільство Автор: profi Друкувати

ТОП-5 відомих людей, які пожертували статками заради кохання

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: знаменитості, гроші, статки, багатство

    Багато людей жертвують коханням заради грошей. статусу й слави. Проте, є й такі, які чинять протилежно. Серед них й найвідоміші люди планети.

    kkoolliihhgy.jpgНаш список виглядає так:

    1. Роман короля Великобританії Едуарда VIII і американки Уолліс Сімпсон розбурхав громадськість. На момент знайомства з принцом Едуардом Сімпсон була одружена, а король, якщо хотів одружитися з нею, повинен був зректися престолу. Але навіть це не завадило їхньому коханню. Заради неї від відрікся від статусу, маєтків і грошей.

    kkoolliihhgy.jpg

    2. Відомий музикант Джон Ленон заради кохання до художниці Йоко Оно пожертував друзями, грішми і покинув найпопулярніший гурт усіх часів "Beatles".

    lmnnaaaaaaaaaaaaa.jpg

    3. Ще один екс-бітл Пол Маккартні заплатив за розлучення із Хізер Міллз о 178 мільйонів євро. За 5184 євро за кожну годину їх чотирирічного шлюбу. Таким чином. він викупив свою свободу і одружився втретє з американкою Ненсі Шевелл віце-президентом великої транспортної компанії.

    paul_mccartney_3.jpg

    Читайте також: "ТОП-5 відомих акторів, які мають власний бізнес".

    4. Відома голлівудська акториса Грейс Келлі пожертувала мільйонами і кар'єрою, зустрівши своє істинне кохання. Але жертва швидко забулася адже її обранцем виявився принц Монако Реньє III.

    670x460_quality100_hd00-4005.jpg

    5. Поп-принцеса Брітні Спірс заради коханння до танцівника Кевіна Федерляйна пожертувала місцем на зірковому Олімпі, а він довів її до психічного зриву, витягнув із її гаманця велетенську суму за розлучення. І, як відомо, співачка досі платить екс-чоловікові аліменти.

    kklloop.jpg



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми