Суспільство Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Як говорити з майбутнім шефом про зарплату

  • Джерело: vk.com.  → Ключові теги: шеф, зарплата, співбесіда

    Пропонуємо вам поради, як найкращим чином підійти до найважливішого питання на співбесіді - запитати свого майбутнього шефа про заробітню плату.

    spiv.jpg

    1.Будьте впевненими на співбесіді, чітко відповідайте на поставлені питання, не бійтеся задавати свої, ведіть себе природно і не перегравайте.

    2.У ході діалогу ви можете уточнювати деякі моменти, але поки вам не нададуть можливість задавати питання, ініціативу проявляти не варто. Також не поспішайте цікавитися вашої заробітної платою на початку розмови, краще додайте ще трохи інформації про себе : повідомте, чим займалися на попередній роботі, що вдалося досягти, розкажіть про ваші захоплення і т.д.

    3.Підкресліть ваші сильні сторони, саме ті якості, які на ваш погляд необхідні для нової роботи. Слова повинні бути переконливими і грунтуватися на реальних прикладах з попередньої роботи, так як роботодавець може перевірити сказане вами і отримати необхідну інформацію про вас.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як здобути "найромантичнішу" професію у світі?

    4.Зі свого боку, постарайтеся уточнити тонкощі і обсяги майбутньої роботи, ваші основні обов'язки, а також труднощі, з якими можливе належить зіткнутися, розпитайте про колектив, про корпоративну культуру. Звичайно, про це, швидше за все вам і так будуть розповідати, але спробуйте розширити стандартні рамки інформації, яку вам підготували.

    5.Питання про зарплату, в більшості випадків , піднімає сам роботодавець, але якщо ви проявите ініціативу, то це не буде виглядати непристойним, оскільки мова йде про суттєве умови трудової угоди. З'ясувати розмір зарплати необхідно навіть якщо про неї сказано в оголошенні про вакансію, і залишити це без уваги буде вашою помилкою.

    6.Звичайно, ставити це питання на самому початку співбесіди неправильно, але й відкладати його на потім теж не слід, тому що якщо оклад не буде вас влаштовувати, то і сенсу в продовженні співбесіди немає. У той же час будьте готові обгрунтувати свої запити, так як вас можуть запитати, чому саме таку зарплату ви хочете отримувати?

    7 .Ну і, звичайно ж , знайте собі ціну, що не занижуйте і не перебільшуйте свої можливості - в обох випадках це перша ознака непрофесіоналізму.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми