Тарифи. Ціни. Штрафи Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Інженер з Нью-Йорку заробив $ 50 млн на креативі інтернет-користувачів

  • Джерело: forbes.ua.  → Ключові теги: ідеї для бізнесу, IT технології, інтернет

    Американська компанія "Quirky", що заробляє на виготовленні простеньких товарів для дому має у своєму штаті менше 200 працівників. Засновник компанії Бен Кауфман очікує, що цього року виручка його дітища досягне $ 50 млн.

    kverki.jpg

    Але насправді людей, які беруть участь у розробці її продуктів набагато більше.

    Усе, що продається під брендом Quirky, вигадали користувачі інтернет-спільнот, до якого входить понад півмільйона людей.

    Його учасники в інтернеті пропонують ідеї, які обговорюють в коментарях, а найкращі виносять на голосування. Ті проекти, що набрали найбільшу кількість голосів втілюють у життя.

    Читайте також: Де брати ідеї для бізнесу

    Завдяки такій організації "Quirky" створила такі хіти, як гнучкий подовжувач - змійка Pivot Power, до якого можна підключати вилки будь-якого розміру, модульні пластикові ящики Crates для зберігання речей і контейнер для круп Silo з оригінальним дозатором.
    Більшість продуктів "Quirky" продається у великих американських роздрібних мережах.

    "У нас була можливість поєднати відразу кілька автоматизованих систем, - згадує 30-річний ІТ-директор компанії Натан Сміт.

    За його словами, вони з самого початку знали, що формат компанії, де є багато людей вручну приймає замовлення - не для них. Вони шукали, як розробити автоматизовані системи, які зможуть функціонувати самі по собі.

    Один з найпопулярніших продуктів Quirky - Bandits, гумка з гаком. Нею можна, наприклад, скріпити олівці чи інші предмети. Ця штука Bandits коштує $ 10. Спочатку ідея здалася настільки простою що на сайті Quirky її висміяли. Але через три місяці Bandits потрапила на полиці магазинів.

    "У більш великої компанії це могло б зайняти роки - розробка, оцінка ринку, тестування. Це обійшлося б набагато дорожче, а ризик провалу проекту був би вище", - підкреслив Сміт.

    "Ти робиш припущення, що такий-то продукт буде популярний, але навіть якщо ідея прогорить, вона не обернеться для тебе фінансовим крахом", - згадує перші кроки молодий директор.

    Сміт вважає, що незабаром з'явиться чимало клонів Quirky, які впроваджують в життя ідеї онлайн-спільнот.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома
Натяжные потолки — это современное и практичное решение для обновления интерьера вашего дома. Они представляют собой полотно, натянутое на металлическ...
Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі
Венчур білдер CLUST оголосив про співпрацю з відомим українським брендом вітамінів і дієтичних добавок Perla Helsa та вихід на ринок Польщі. Тестувати...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми