IT технології та телекомунікації Автор: admin Друкувати

Що варто знати про новий iPad 2018

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: iPad

    Наприкінці березня у світ вийшов новий iPad 2018. В Україні мегапопулярний планшет можна придбати на https://www.citrus.ua/shop/goods/tabletpc/3747/ за попереднім замовленням. Заявки приймаються вже зараз, тому радимо не зволікати. Ця версія iPad встигла отримати як шанувальників, так і критиків. Спробуємо розібратись, хто з них має рацію.

    iPad 2018

    Ціна. Модель 2018 року коштує дешевше, ніж минулорічна. Так, на базовому iPad із 32 Гб пам'яті в citrus.ua висить цінник 11 тисяч грн, а розширена версія 128 Гб + WiFi і 4G вартуватиме 16 тисяч. Це дозволяє називати планшет бюджетним, особливо за мірками Apple. При цьому розробники не розпилювались й змогли підвищити якість, там де усі хотіли. Тож після першої хвилі продажів можна чекати подорожчання, яке практикували раніше.

    Олівець. Компанія-виробник прислухалась до клієнтів, додавши в айпад функцію Apple Pencil. Раніше та була доступна лише в лінійці iPad Pro, який могли дозволити собі далеко не всі. А iPad 2018 прибрав недоліки й ідеально працює зі стилусом навіть інших марок. Олівець рухається плавно, без розведень і письмо під ним схоже на реальне. Із Pencil зручніше робити замітки, ретушувати фото, а також він дозволяє просто згадати свій почерк і навички малювання тим, хто тепер більше друкує.

    Потужність. В основі iPad 2018 лежить перевірений 64-бітовий процесор A10 Fusion, котрий відмінно продемонстрував себе з iPhone 7. В той час як варіанти чіпу з нового покоління (A10X та A11) були прийняті з прохолодою, їхній попередник досі не втрачає актуальності. Час автономної роботи складає усе ті ж 10 годин, а підзарядка скоротилась і стала зручнішою. По суті, перед нами потужніший варіант iPad Air, що відчувається з перших хвилин роботи.

    Зовнішній вигляд. Планшет важить менше півкілограма і має товщину в 7,5 мм. Тут є стандартна камера на 8 Мп, яка підтримує зйомку в форматі Full HD. Чутки про розпізнавання облич не підтвердились, тож захистом залишився сканер відбитків пальців Touch ID. Тому в айпаді збереглась і повітряна плівка на екрані, котра вже відживає своє. Кольорів на вибір є три: сріблястий, нейтральний сірий та золотий.

    iWork. Після оновлення в додатку тепер можна малювати, створювати книги і ще багато чого іншого. Інструменти Pages, Numbers і Keynote вдосконалені й пропонують зробити документ за меншу кількість кроків. Як і було анонсовано, iPad 2018 дасть користувачам можливість краще реалізувати творчі задуми. Вперше можна робити ескізи чи писати олівцем прямо в офісному пакеті. Планшет було презентовано на Apple's March 2018 Education Event, тож він ідеально підійде і для освітніх потреб. Як бачимо, переваг достатньо.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми