IT технології та телекомунікації Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Apple готує випустити на ринок 13-и дюймовий IPad Pro

  • Джерело: ubr.ua.  → Ключові теги: IPad, Apple

    Кожен можливий новий пристрій Apple викликає масу обговорень і вигадок. Це було і з iPhone в 2007 році і з IPad в 2010 році. Зараз такими продуктом є IPad Pro.

    aiped.jpg

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За рік Apple поглинув 15 компаній

    Ось в останні кілька місяців в заголовках інформаційних агентств по всьому світу з'явився IPad Pro - модифікація планшета Apple, зі збільшеним дисплеєм.

    Одним з основних переваг цього пристрою називається UHD -дисплей. Чим гарний дисплей з величезною роздільною здатністю пояснювати не потрібно.

    Очевидно, що наступного року цей стандарт стане обов'язковим в кожному пристрої, розмір дисплея якого перевищує 10 дюймів. Так само є припущення, що своє застосування такої Ipad знайде в корпоративній та освітньої середовищах.

    Розмови про подібний пристрій стали результатом виходу Surface Pro від Microsoft. Головною його особливістю є можливість роботи з настільними додатками.

    Обчислювальної потужності такого планшета досить, щоб працювати з продуктивними додатками.

    Однак як би це не було очевидно, у такого IPad можуть бути певні проблеми. Сама концепція такого пристрою викликає сумніви. Мобільні пристрої , які мають на увазі свою неповноцінність по відношенню до стаціонарних, не можуть використовуватися для вирішення складних завдань.

    Зелена компанія сама ініціювала смерть професійного ринку. Головний напрямок її продажів - користувач -аматор. Компанія йшла до цього свідомо і тепер, коли мова заходить про планшет з 13-дюймовим дисплеєм, стає трохи сумно.

    Любитель такий пристрій не купить, він просто його не потребує. Для сидіння в інтернеті і спілкування по Skype вже є IPad Аir і IPad міні. Професіонал вибере щось більш відповідне для роботи з необхідним йому софтом. Навряд чи планшет може бути зручніше за повноцінного комп'ютера, тих же MacBook Pro або ІМАК.

    Але щоб робити остаточні висновки, ми маємо побачити і потримати IPad Pro у руках.

    Нагадаємо, раніше "Бізнес" писав про 10 невідомих фактів про провідного розробника Apple



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми