IT технології та телекомунікації Автор: profi Друкувати

Хакер зламав сторінку Марка Цукерберга

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: соціальна мережа, Facebook, Марк Цукерберг, хакер

    Нещодавно стало відомо, що експерт у сфері інформаційних технологій з Палестини під ніком Халіл повідомив, що був змушений опублікувати відомості про помилку на сторінці засновника соцмережі Facebook Марка Цукерберга.

    1-chui-123_2.jpg

    Він визнав за необхідне проінформувати Цукерберга, що налаштування безпеки його веб-сайту дають можливість будь-якій людині писати на чужій сторінці в Facebook, коли техпідтримка сайту відмовилася говорити з ним. "Прогалина" системи безпеки соцмережі, яку знайшов палестинський хакер, дозволяє будь-якому користувачеві писати повідомлення на стіні іншого, не додаючи його в друзі.

    Як повідомляє видання "Фокус", спершу Халіл написав в техпідтримку Facebook, проте співробітники компанії відмовилися визнавати огріхи. Зазначимо, що соцмережа пропонує винагороду в $ 500 кожному, хто знайде проблеми і повідомить їм про це.

    Для підтвердження помилки користувач зняв ролик, де докладно пояснив, до чого призводить такі прогалини в системі безпеки, а в своєму блозі він виклав скріншоти відправлених в компанію листів і тестових повідомлень на чужих профілях.

    Звернення до Марку Цукербергу негайно призвело до позитивних результатів. Через пару хвилин після появи повідомлення з хакером зв'язалися співробітники служби безпеки і попросили перерахувати деталі помилки. В результаті, сторінку Халіла заблокували, а помилку - усунули.

    Читайте також: "Facebook заговорить по-новому".

    Премію, яка йому належало, хакер не отримав - команда Facebook визнала, що своїми діями він порушив право учасників Facebook на недоторканність приватного життя.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми