IT технології та телекомунікації Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Канадські смартфони BlackBerry залишаються без покупця

  • Джерело: delo.ua.  → Ключові теги: смартфони, продаж, IT-технології

    Німецький виробник програмного забезпечення для бізнесу SAP не куплятиме BlackBerry - канадського виробника смартфонів, який зараз переживає фінансові труднощі.

    blek.jpg

    "BlackBerry не вкладається в рамки нашої стратегії", - заявив він, додавши, що SAP вже має свої мобільні продукти і не потребує придбання зовнішніх активів для заповнення прогалин у цьому напрямку.

    Читайте також: Apple купив конкурента Google Now

    BlackBerry в свій час домінувала на ринку смартфонів, однак була виставлена на продаж після того, як пристрої на операційній системі Android від корпорації Google, а також iPhone, розроблений Apple, викликали падіння попиту на продукцію канадського виробника.

    BlackBerry не відчуває нестачі інтересу з боку корпорацій. Переговори про повне або часткове поглинання канадської компанії також ведуть корпорація Cisco Systems і Google.

    Крім того, засновники BlackBerry розглядають можливість придбання частки в компанії. У вересні група інвесторів на чолі зі страховою компанією Fairfax оприлюднила попередню пропозицію вартістю в $ 9 за акцію BlackBerry.

    Екс-глава Apple Джон Скаллі і китайський виробник комп'ютерів Lenovo також повідомляли про свою зацікавленість в угоді з BlackBerry.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми